Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rodina ano/nie

Príspevok v téme: Rodina ano/nie
fgf

Preco tolko ludi chce zakladat rodinu? Staranie sa o deti je castokrat nevdacna robota, tak preco si nicit nervy tolkymi povinnostami, co sa tyka ci uz vychovy deti, alebo zabezpecovania financii atd.? Viem si predstavit pekny vztah 2 ludi, kde nie su ziadne deti, zda sa mi to ovela lepsie a clovek ma aj viac casu na seba.
Ale predpokladam, ze vacsina ludi nedokaze potlacit pud "zachovania druhu" tak preto vsetci zakladaju rodiny, ale mna osobne tato myslienka nelaka.

tinka228

náš malý bude mať v pondelok 16 mesiacov a on je tiež cez deň s babkou v pohode, ale v noci to zachráni jedine maminka, bohužiaľ ani ocko nie.

jajka001

co sa tyka toho ziarlenie na deti - myslim ze ide o tu pozornost o ktoru su okrateni na ktoru boli zvyknutí kym sa narodilo dieta, a teraz sa toci vsetko len okolo toho maleho ukricaneho batozka :) myslim ze moj manzel trochu veru ziarlil ale bohuzial dieta ma prednost :)

nellka

Takého chlapa nepoznám, ale počula som o takých, aj baby na fórach občas čosi podobné riešili. To je téma, do ktorej by som sa radšej nezapájala...lebo by som možno bola aj neslušná.

nellka

Aha. Ty si teda predstavuješ horory! Moje deti idú k babke radi a tá menšia, keď jej aj príde ľúto, že idem preč, tak akonáhle sa zavrú dvere, tak ju to prejde. Nemá rada lúčenie/tak, ako ja/. Ale potom už v pohode. Ja práveže takýto druh odreagovania potrebujem. Koľko má to tvoje baby?

jajka001

tinka ja tiez maleho neviem opustit, von ideme spolu tak raz za mesiac, a to ma maly uz tri a pol :) ale vecernej zabavy som si uzila dost predtym takze teraz mi to nechyba