tehotenske brusko

lenuliatko

mojaeni:myslim ze on uz snou ani spat nechce myslim v jednej posteli aspon.viem ze by som tak nemala hovorit ale je sibnuta.stale ma nejake pripomienky.vadi jej ze sme sa brali taki mladi.a co?ved si ma nemusel zobrat kvoli tomu ze som bola tehotna.otehotnela som az po 4 mesiacoch tehu.
idem malu nakrmit lebo sa zobudila.

lenuliatko

pre zuzku:preco by si nevedela?zeny dokazu velke veci prave vtedy ked sa citia hrozne a je mi ublizene.prave teraz si myslim ze mas preco byt stastna.je to len jeho prva reakcia.neries to.uvidis ze vsetko mu dojde casom mozno uz o tyzden zavola a povie ze to bola chyba co ti povedal a bude stastni.ved ked ste potom tuzili obaja.
ale ja by som si babo nechala.teraz viem ze by bolo chyba pre hocico sa vzdat dietatka ktore budes moct vychovat ktore sa ti raz podakuje budes vidiet krociky.je to nadherny pohlad ked tvoje babatko spinka a ty sa mozem nan nerusene pozerat a skumat ho :)nepodliehaj ani smutku ani nicomu babo nemoze zato ze vam to nevyslo.ale urcite sa to vsteko este zmeni uvidis :)

lenuliatko

dd ale ty predsa nevies ze mat peniaze je jedine preco zijes?:Dsvet stoji len antom.ved predsa je rozdiel ked ma panvicu za 2500 sk a za 600 sk :D

1zuzana2

Ahojte. Kocky mam problem, prosim napiste mi svoj nazor nan. Zila som s priatelom v spolocnej domacnosti, boli tam nezhody s jeho matkou hoc s nami nezila. Planovali sme zalozenie spolocnej rodiny, no nevychadzalo to za rok a pol co sme spolu zili.Rozisli sme sa preto minuly tyzden. No ja som vcera zistila ze som ostala tehotna, krasna sprava keby ze zijem s nim. Oznamila som mu to hned vcera ako som sa to dozvedela, no on ze rozhodnutie je na mne, ale ze je to vcasne tak ze potrat. Nerozumiem ho, pretoze este dva tyzdne dozadu sme ,,pracovali,, na babatku.. a dnes uz ho nechce. Nechali by ste si to babo? Kocky je to uplne ine, ked nosite v brusku vase babatko:). Niesom za potraty, no neviem ci by som sa sama vedela postarat o svoje dieta. Prosim Vas nazor.

mojaeni

no ale ja na jej mieste by som sa zacala obavat, aby som sa nezhnusila svojmu manzelovi..ved taketo spravanie ich moze rozdelit.

dd

nuz, neviem, preco mala pre manzela vybratu dcerusku bohatych..to vie asi len ona..ostatne je presne tak, ako si napisala..

lenuliatko

moj svokor mi je ako druhy ocko.je uzasny.ked som bola na rizikovoma manzel bol na sluzobke v madride teda daleko odomna prisiel zamnou doniesol mi ovocie sadli sme si na terasu a kecali sme.pytal sa ako sa mam co mala ukazala som mu fotku.pytal s aci nepotrebuem pomoct ze s nakupmi a tak mi ze mu mam len zavolat.je fakt suprovy.je este pomerne mlady no ma asi 45 rokov ci ako.
stale vrvai ze nerozumie preco je ejho zena taka.ona bola najprv mila kumne no ked sme sa vzali tak az vtedy zacalo peklo co nechapem.ked som ostala na rizikovom kricala mi ze endokazem udrzat ani vlastne dieta.este ze snou nebyvame asi by som v amoku urobila nieco.
ona je sama sebe najlepsia najkrajsia najbohatsia a ja len otravujem jej synovi zivot.este ze on nieje taky zatazeny na mamicku :D

mojaeni

dd:tak to je zvlastne, nie? ze oni nie su milionari, tak prave preto mala pre svojho syna vybratu milionarku? Toto asi fakt netreba riesit. Podstatne je, ze to nerozdeluje teba a tvojho manzela, ze on nie je synom co je pod mamickinou suknickou a nijako sa jej nevzoprie.Fakt su ludia, co maju svoje presvedcenia a nehnes s nimi. Ale blbe kje, ze tym zneprijemnuju zivot ostatnym.

mojaeni

dakujem. Zda sa to byt este daleko vsak?
uz keby sme mali aspon tie bruska a ked budeme citit pohyby, to bude krasne.