ja Ti radim poradit sa s rodinou, co ako..ak pomozu, podla mna nie je o com :).ved urcite sa aj tesis z toho babatka :)!konzervativni stari rodicia..hmm..no, je to take blbe..ale myslim, ze ked uvidia svoje prve pravnucatko, tak budu hotovi z neho a vsetky predsudky opadnu..ano, je lepsie, ked ma dieta aj otca..ale proste ked otec zbabelo zdrhne..a co si budu mysliet ini, na to sa vykasli..Ty vies pravdu, klamstva neries..kto chce vidiet pravdu, ten uvidi,kto nechce vidiet, neuvidi..
co sa tyka otcovstva..jedno dievca to tu raz riesilo..tiez ju "priatel"nechal, no ked mu oznamila ze je tehotna..dokonca jej vytykal, ze to dieta ani nie je jeho a ze s kym sa ona zahadzovala atd..a potom ju aj udrel a spadla, mala zlamane rebra, ale nastastie boli aj ona, aj jej dcerka v poriadku..tusim jej tam niekto pisal, ze ak by ho neuviedla ako otca, tak nema pravo..alebo nech Ti potom napise papier overeny notarom, ze sa vzdava otcovstva a mas to v kapse..v pripade "svokrickinho"zaujmu vytiahnes papier a hold smola..ziadne navstevy sa nekonaju..co je ale horsie, tak neviem, ako by to bolo potom s pravom na vyzivne..neviem, ci by si mala pravo tahat od neho vyzivne..
inak ja ked som sa zistila, ze som tehotna, tak som to ako prvemu povedala brachovi..bol z toho mimo a aj mi vravel, ze aj rodicia budu mimo..aj tak bolo..ocino sa so mnou skoro vobec nerozpraval asi mesiac..myslel si, ze necham skolu a neviem co, ale proste ja som to nevzdala a nakoniec aj s ich pomocou som ju dorobila..vtedy, jak sme to preberali s brachom, tak som mu povedala doslova:"ano, mohla by som to vyriesit uplne inak, zohnat peniaze, ist na potrat a nikto by ani len netusil, ze som bola tehotna..ale to ja nechcem!nedokazala by som s tym zit a to dietatko chceme!"v podstate takisto by si to mohla riesit aj Ty..navonok by nikto nic nevedel..ale vo svojom vnutri by si to mala do konca zivota..preto si to treba poriadne premysliet, aby si to rozhodnutie potom nelutovala..dufam, ze sa ten Tvoj priatel uvedomi, vytiahne tu hlavu z piesku a blikne mu v nej, ze si pre neho ta prvorada Ty, nie jeho mamicka, ze musi stat pri Tebe, nie pri mamicke a obhajovat a obranovat Teba a nie mamicku..uz nema 5rokov..nevravim, ze matku uplne "vymazat"zo zivota, ale uviest vztahy na pravu mieru...zatial dobru noc :)