Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tehotenske brusko

dd

hehe..baby :D sak ja som mala pri dcerke prvy termin 4.7.2007 :), ale troska sa poponahlala..inak kraaska, gratulujem a zelam vela zdravia a bezproblemove tehotenstvo!
mojaeni...ja jej nic vysvetlovat nebudem..lebo by som sa zbytocne stale trapila..robim a budem si robit po svojom, ako najlepsie viem a nevysvetlujem..viem, ze jej by som to nevysvetlila, lebo ona ma svoju cistu pravdu svatu :)..inak aj to mi pred pol rokom vykricala, ze ak som si myslela, ze sa vydam do milionarskej rodiny, tak ze som na omyle, ze oni nie su milionari, nemaju penazi, ziju od vyplaty k vyplate(nezavidim, ale zaujimave je, ze maju taky dom postaveny,zariadeny s obrovskou zahradou ze trhovu cenu nechcem vediet..a podchvilou kupuje doslova sprostosti a "na kila").a aj v sobotu tam pre nejaku blbost chytila nervy a odvrkla, ze ona nie je dcerou milionara, ze jej otec bol iba obycajny inzinier :).takze tak..no..kazdopadne snazim sa na tom uz len smiat a nejak extra to neriesit, lebo by som asi zblbla..

mojaeni

takze plati stare zname, ze peniaze kazia charakter.To si uz tvoja svokra zrejme rozumie len so seberovnymi, ktori maju tolko co ona.

lenuliatko

my sme si s manzelom kupili vsetko za svoje.od jeho rodicov sme nikdy nic nevzali.keby nam vsetko kupili nepoviem ze je kumne taka aka je ale nikdy osm od nej nic nepotrebovala a nemuselami pomahat a takto namna vyskakuje.je proste zaujata voci mne.mala vysnivanu nevseticku.moji rodicia nie su taki boahci ako je ona.a som aj rada aspon nie su taki skazeni.obaja moji rodicia maju vysoku skolu ale tiez sme nemali nikdy penazi nazvys.ved takto zije vacsina slovenska.mas vysoku skolu a aj tak musis vsade setrit lebo nic nevychadza.takze ja som nebola zvyknuta na blahobyt ako moja svokra.ale jej uz preplo z toho.malu zatial len skritizovala a hra sa na velku panicku.
hrozne.ale uz sa nevidame casto.manzel to zatrhol povedal ze sa nebude pozerat nato ako jeho mama uraza jeho zenu :)