tehotenske brusko

lenuliatko

ahoj dd.pisala som ti ale nebola si tu asi.mala nakoniec zaspala.ale nezda s ami to nejako.uvidime.idem aj ja psat.marek uz spi jak zarezany.zajtra chce vziat malu do firmy ukazat vstekym svojim kolegom aku ma nadhernu dceru.to zas bude..

lenuliatko

to ej ale nahoda.moj manzel sa vola marek.a aj jeho matka je zatazena na peniaze.hovorila mi hrozne veci pocas tehotenstva ked som bola na rizikovom a tak.vycitala mi ze oan si svoju nevesu inac predstavovala.joj.ked som porodila namna sa ani neopytala len stale ze ako amla vyzera ze urcite nie je zdrava ked som spadla zo schodov v 8 .mesiaci a mala som aj autonehodu.ale to ze som s amusela v 7.mesiaci terpat na povali kvoli nej a znasat tazke veci prenu to uz nic neznamena.zabudla.este ze snnou nezijeme.niektori ludia si zvlastni.ale moj marek nie je taky ze jej vsteko zerie.dokonca jej zakazal knam chodit kym neporodim.porodila som pred 3 tyzndami.nic sa jej nepaci.ale to nezmenis.

dd

je mi to uprimne luto..ja mam tiez svokru, ktorej som nesadla..prosto mala pre svojho synacika vysnivanu inu nevestu..uz som to tu pisala vo viacerych temach, kde sa k tomu zviezla tema..aj tu je to na niektorej z predoslych stran pisane..moj manzel nastastie ale stal a stoji na mojej strane..s takymi chlapmi je to tazko, mozno nakoniec budes aj rada, ze si s nim sekla..ked sa stavia za svoju mamicku, tak si dovolim tvrdit, ze by si pri nom asi ruzovy zivot nemala..uz by si to nezmenila..a hlavne, ked uz ma 33..uz by mal mat rozum na mieste..urcite sa porozpravaj aj s mamkou, uvidis, k comu dojdete..v kazdom pripade si myslim, ze s pomocou rodicov by si to vsetko zvladla!zelam velmi vela stastia!!!a hlavne urobit mudre rozhodnutie...

1zuzana2

Kocky, nerozisli sme sa pretoze sme nemohli za ten rok a pol splodit babo, problem bol len a len v tom ze stale cicka mlieko s cicky svojej matky. Je mama ma nepochopitelne nazory, mala som s nou aj vystup, vravela mi hrozne veci, ze ja niesom nikt, niesom jeho manzelka, ..ona si predstavovala pre Mareka, zenu ktora je z dobre fin. zabez. rodiny.. Moja rodina je klasicka, no mame skvely vztah. Za to u nich to funguje vsetko len o peniazoch, a ked odides z dveri uz o tebe klebetia. Nesadla som jej prosto, a dala mi to pocitovat. Preto som to ukoncila, a on sa zatal ze na jeho matku nik nebude ,,vyskakovat,,. Ma 33 rokov, neviem kocky do kedy bude cickat mlieko z tej jej cicky. Od vcera viem ze som tehotna, dnes som sa s nim pokusala spojit, no neberie mi telefon. Zajtra sa chystam oznamit tuto novinu aj mamke. Rozmyslam ze ak by som isla na zakrok, stale by som si mozno vycitala, ze pred Vianocami som prisla o svoje dieta. Kocky neprajem to niejakej z vas, byt v mojej kozi teraz.

lenuliatko

no mala je dnes mimoriadne mimo.dve hodiny som ju uspavala.teraz to skusa marek.ja to nechapem.kojila som ju aspo25 minut a cucala jak najata ale spinkat sa jej nechce.aaaaaaaaaaaaaaaaa
ja uz by som tiez chcela spat:(och ja byt na jej mieste pekne spinkam kym mozem.och.
zuzana nevzdavaj sa.ved si po babu tuzila.tak si to uzi s priatelom alebo bez neho.ale ja som si ista ze mu dojde ze trepol hlupost

dd

zuzana, ja suhlasim s mojaeni..dohodni sa s nim, stretnite sa a otvorene sa porozpravajte o tom vsetkom..hlavne este je, aby si si aj Ty sama ujasnila, co chces..verim, ze postarat sa o dieta budes vediet, ved od toho sme my zeny :).viem, ze je to tazke, kedze pracujes, aj studujes a byvas s rodicmi, si to predstavit, ale neboj sa!rodicia Ti urcite pomozu a s ich pomocou vsetko zvladnes!hlavne nerob unahlene kroky, aby si to potom nelutovala!ked si budes chciet to dietatko nechat a priatel by Ta nutil do potratu, radsej sa zver este predtym rodicom, alebo aspon mamine, porozpravaj sa s nou a hladajte co najlepsie riesenie.ja by som si to nikdy neodpustila, keby idem na potrat..vycitala by som si to do konca zivota.o nazory okolia sa nestaraj, nech si vravi kto chce, co chce.Ty vies ako to bolo, nikto nema pravo Ta sudit.

mojaeni

zuzana: toto by ste si mali vysvetlit. Ak ste sa rozisli iba kvoli tomu, ze sa vam nedarilo splodit babatko, bola by to velka skoda, aby si teraz, ked konecne si tehotna, riesila interupciu.
To asi musel mat v hlave nejaky skrat, ked si mu to oznamila.

mojaeni

lenuliatko, no ved to myslim, aby nakoniec tvoja svokricka nepadla pekne hlboko na dno,lebo s tymto spravanim tam speje.