vsak ano..vieme ake to je..a veruze aj chlap ma co robit, aby tu rodinu uzivil..so svokrovcami je to tazko..hlavne so svokrou..nie som jej vysnivana nevesta..s tym nic nespravim..nase vztahy pokaslala jak sme oznamili, ze sme sa rozhodli sa zobrat..vtedy som sa napocuvala...jak od nej, tak zo vsetkych stran kadeco, poohovarala nas po celej jej rodine, vykrikala mi este aj tot pred pol rokom, ze sme im rozbili rodinu, znicili zivot a kadeco ine..a potom mi vyhovara, ze jej ani dcerku do ruky nedam,ze sa s nou nemoze ani pohrat, ako keby bola nejaka xantipa..ale ja jej proste neverim a aj tazko budem doverovat..neviem, ci si nepamata tie svoje amokove reci, alebo si mysli, ze je to vsetko v poriadku a jej spravanie netreba ospravedlnovat..za to vsetko, co nam(nie len mne s manzelom, ale aj mojim rodicom) narobila sme nepoculi jedine slovko a teraz sa tvari ako ta najsvatejsia svata, ako nam strasne pomaha a vsetko nam dava...a poslednu dobu mam taky pocit, ze ziarli a nedokaze zniest, ze chodime k mojim rodicom..ti nam tiez pomahaju, maminka mi velakrat pre dcerku pokupi dzusy, napolitanky,ovocie, masko na varenie pre nu, zeleninu mame vsetku od nich, domacu..a kadeco ine..ale u nich vidim, ze je to uprimne a malej by dali aj posledne.