tehotenske brusko

mojaeni

na tej vete od tvojej svokry o tom milo dievcati som sa musela zasmiat. velmi vysoke kriterium vyberu, namojveru.
takze predsa len ide o peniaze.To jej asi tazko vysvetlis, ze si si nebrala manzela kvoli peniazom.A teda nechcem sa jej ani dotknut, ale zda sa mi to take primitivne od nej.
Tak uz viem, preco ja so svokrou vychadzame:o) tak ako oni aj my sme zili ako sa dalo, nikdy sme nedisponovali nadbytkom penazi, ale aj tak sa nemozem stazovat,ze by mi rodicia nedali vsetko. dali, co bolo v ich silach.Nie kazdy ma stastie, ze sa narodi do bohatej rodiny. aj ja mam kamaratku, kora sa vydala cez skolu, ale nemusela riesit nic ine, len si spokojne nazivalai s muzikom, pretoze byt, auto, zariadenie im kupili rodicia. Nezavidim im,proste mali o problem menej. Ale my sa staviame inak k peniezom, ked musis rozmyslat, kde kazdu zarobenu korunu zainvestovat.
Napriek tomu sa nestazujem, myslim, ze moj muz robi maximum a nemozem sa stazovat, ze by sme mali nedostatok.

lenuliatko

dd vieme ako je to smilionmi na ucte nie?ked ich svokra ma uz si prenu nic.totalna tyrania.
inac aj ym sme hovorili ze kolko deticiek a zhodli sme sa na cisle 2-3.ja ale este musie najrpv zacat aj dokoncit tu skolu.a tam budem asi dlhsie.medina sa studuje aspon 6 rokov.takze asi tak no.ale nechcela by som aby boli velke rozdiely medzi alexandrou a jej surodencom.
ja letim musim umyt riad.rucne strucne.ta prekliata umyvacka dnes dozila.

dd

vsak prave, aj ja si velmi vazim od mojich rodicov co pre nas robia..vzdy som sa na nich mohla aj s manzelom spolahnut, aj v tych najtazsich casoch.preto mi aj ta najmensia malickost od nich pride ako poklad.

dd

cosi som take zapocula, ze mala vysnivanu tuto oproti vchodu, kde byvame je jedna taka holka, jej foter vlastni firmu(viem co, ale nechcem nejak do konkretnosti pisat..vsak vies, ake to tu je na fore..), tu holku som len par krat zazrela v jej aute, vobec ju nepoznam, ale pocula som, ze svokra povedala na nu:"to je take mile dievca, vzdycky ma pozdravi, ked sa stretneme.."ako keby ja som ju nikdy nepozdravila..bol to problem, ze nemam bohatych rodicov, miliony na ucte a neviem co este..a ze som len obycajne dievca z dediny.aj to nas poohovarala, ze nam ide len o majetky a ze ich chceme osklbat.ja manzela velmi lubim, jedine o co mi ide je manzel a dcerka, aby sme mali vlastny domov a pokojny zivot..

mojaeni

vies, aj ja si vazim kazdu pomoc od maminy, hoci je to tiez formou malickosti, a vim, ze keby mohla, tak by mi dala aj z posledneho, len ab sme sa mali dobre.a ja si tuto formu pomoci a jej zaujem vazim omnoho viac, ako cokolvek.

mojaeni

Ajaj, tak tomu sa vravi "idelana svokra", alebo ze nema chrbtovu kost.nechapem, ze nieco take je aj mozne. A zvlast len kvoli tomu, ze nie si jej vysnivana nevesta? Snad dolezite je, ze ty a manzel sa lubite nie?
Prosim ta a koho mala pre svojho syna vysnivaneho? Ak jej nestaci, ze ma dobru nevestu, ktora s vojho manzela lubi, vazi si ho, vychvava s nim dietatko. Nebodaj nejde o majetok.

dd

vsak ano..vieme ake to je..a veruze aj chlap ma co robit, aby tu rodinu uzivil..so svokrovcami je to tazko..hlavne so svokrou..nie som jej vysnivana nevesta..s tym nic nespravim..nase vztahy pokaslala jak sme oznamili, ze sme sa rozhodli sa zobrat..vtedy som sa napocuvala...jak od nej, tak zo vsetkych stran kadeco, poohovarala nas po celej jej rodine, vykrikala mi este aj tot pred pol rokom, ze sme im rozbili rodinu, znicili zivot a kadeco ine..a potom mi vyhovara, ze jej ani dcerku do ruky nedam,ze sa s nou nemoze ani pohrat, ako keby bola nejaka xantipa..ale ja jej proste neverim a aj tazko budem doverovat..neviem, ci si nepamata tie svoje amokove reci, alebo si mysli, ze je to vsetko v poriadku a jej spravanie netreba ospravedlnovat..za to vsetko, co nam(nie len mne s manzelom, ale aj mojim rodicom) narobila sme nepoculi jedine slovko a teraz sa tvari ako ta najsvatejsia svata, ako nam strasne pomaha a vsetko nam dava...a poslednu dobu mam taky pocit, ze ziarli a nedokaze zniest, ze chodime k mojim rodicom..ti nam tiez pomahaju, maminka mi velakrat pre dcerku pokupi dzusy, napolitanky,ovocie, masko na varenie pre nu, zeleninu mame vsetku od nich, domacu..a kadeco ine..ale u nich vidim, ze je to uprimne a malej by dali aj posledne.

mojaeni

tazke rozhodovanie, ale asi si sa rozhodla spravne. Doma u rodicov by ti bolo fajn, ale manzel by ti iste chybal.Je to normalne, ze mas potrebu byt uz vo svojom , kde si to mozes zariadit podla seba a hlavne zaviest svoje pravidla.
Byvanie rieste uverom, ak chcete byt sami. Nam tiez neostala ina moznost. Moji rodicia tiez nemali z coho pomoct,aj ked si mylsim, ze stale mi nadovsetko mamina pomaha.
Nieco sme mali nasetrene a na zvysok sme vzali uver, byt sme kupili pred 4rokmi, to nas vysiel okolo 900 000,- este super cena. Ale chudak muz s ma co ohanat, aby sme posplacali vsetky naklady na byvanie, dlhy a este sme aj slusne zili. je mi ho trosku luto. No z dnesnej materskej sama vies, ze ledva je postarane o dietatko.
So svokrovcami asi nemas najlepsie vztahy, ono sa to obcas pritrafi. Moj muz ma len maminu a stou relativne vychadzame. vidime sa raz za dva tyzdne a to mi staci.

dd

:) ako keby sa nahodou podari..tak urcite nebudem nestastna!ale velmi by som si zelala, aby sme sa aspon s tym byvanim nejak postavili na vlastne..preto by sme boli radi, keby nam tie nase "plany"vyjdu..