tehotenske brusko

dd

no ved prave, ze potrebujes mat kopu penazi, alebo dlhy na krku..neviem noo..smolu mame v tom, ze sme sa rozhodli zalozit si rodinu dost mladi a este "za pochodu"sa dorabaju skoly..teda ja uz mam dorobenu, len este manzel..a ze nam nema kto pomoct..moji rodicia nemaju z coho a svokrovci by sice mozno aj mali z coho, ale od nich..tazko to opisat..keby som nemusela, nezoberiem nic..tento byt, kde teraz byvame, je ich, je to 2-izbak, ale byvame len v 1izbe, v tej druhej este oni maju svoje veci a si ju aj zamykaju..pravdupovediac som sem nechcela ist byvat, ale mala som na vyber len dve moznosti:u mojich rodicov, kde sme mali klud, pokoj, ale manzela by sme poriadne ani nevideli, kvoli dochadzaniu do skoly a prace..alebo tento byt, kde stale cakam, kedy sa tu zjavi moja "milovana"svokricka, ale zato je to v meste, kde manzel ma skolu aj pracu a je viac s nami..

mojaeni

dd, tiez sme to mali s muzom tak dohodnute, dokonca som uz mala aj vytlacena a porozdavvane ziadosti do zamestnania. Zhodli sme sa na tom, ze aspon rocik popracujem, pridem znova do kolektivu, zmenim klimu, nasetrime peniazky a potom bude babatko.Ale trosku sa situacia zmenila, asi to atkto malo byt.

mojaeni

3,4 deticky? to je pekne, budete velka rodinka.
Takze asi este nebyvate samostatne,ale v dnesnej dobe ak chceme byvat vo vlastnom, tak sa musime poriadne zadlzit v bankach.
My mame 3izbovy byt,je to nas prvy bytik,som v nom stastna, hoci by mohol byt aj vacsi, ma aj nejake nedostatky, ale je nas.

dd

no jasne, urcite, ale az o nejaky ten rocik neskor..ak sa podari plan dodrzat :).aj pracovat na chvilu treba :D.s manzelom sme sa na tom zhodli, ze by som sla min. na nejaky ten rocik do prace a potom dalsie babatko..uvidime, ako na tom budeme, ja by som rada aj viac, tak 3, mozno 4 :) (teda aj manzel, ked sme sa o tom rozpravali, tak bol za ten pocet 3-4:)).teraz hlavne musime sa postarat o to, aby manzel doklepol skolu na bud.rok, no a vymysliet nejake vlastne byvanie..lebo momentalne riesenie je pre mna velka psych.zataz..

dd

:)to je zlate..ja som si akurat pisala so sestrou, nasla mi ten oskenovany obrazok, tak mi ho uz aj ide poslat :D juj, taka som stastna jak blcha, normalne sa klepem od radosti, ze ho nasla :).ja si to potom asi dam vyvolat ako fotku a zalozim to dcerke do albumu :)

mojaeni

dd, ja ho mam stale medzi fotkami, a tento si tam tiez zalozim.ja som si nemyslela, ze takto skoro budem mat tak pekny obrazok a budem tak dobre vidiet hlavickua telicko. Ale o to je to krajsie. To malicke vraj prave cez vysetrenie spinkalo:o)

dd

aj ja som mala len jediny obrazok z dcerky..ked som bola na sono v piatom mesiaci, tak som si dala vytlacit..to mala doktorka este take starsie sono, takze aj ten obrazok je taky..ale bolo jej vidno krasne hlavicku a brusko :).aj sme ho oskenovali, ale este ked sme byvali u mojich rodicov..dufam, ze ho niekde najdem v pc, lebo vo fyzickej podobe neviem, ci este niekde je :(((

mojaeni

pri malej som mala len jediny obrazok z 24.tyzdne. A doteraz ju tam neviem najst, velmi zly obrazok. Tento je velmi pekny.
U nas sa ten 4D ultrazvuk robi od 18.do 26 tyzdna, ale boli aj zeny aj v neskorsom tyzdni tehot.