dd.. tak som sa aj ja chovala posledne mesiace, no radsej som ju nenavstevovala, ak bola o nej tema s Marekom, taktiez so mnou klepalo. Ona je ten clovek , ktory si dovoli povedat kazdemu aj krutu pravdu do oci co si o nom mysli, ale spatne to uz neprima. V tu chvilu si ako clovek u nej skoncil, nema sa s tebou o com bavit pretoze si skazena. Ale dost bolo o ,,svokre,,. Som rada ze si mi vysvetlila , ze je to normalne ze este nevnimam ze som tehotna.. Hehe ake je to mile, od dnes ak stojim pred zdradlom neviem preco ale hovorim si to, pozeram na seba a hovorim som tehotna, a usmejem sa. :-)) len ma boli reakcia ,,ocka,,. Nakopala by som ho do jeho hlupeho zadku dnes. Ja by na jeho mieste, ani nejdem do prace ale stojim pri zene a pytam sa jej ako to citi ona, tesim sa s nou, kupim je kvet a bozkavam a brusko. Asi by som bola dobrym ,,muzom,, hehe
Dnes som nevydrzala vecer s nervami a zdoverila som sa mojej dobrej kamoske, spolocnej priatelke kt mame s Marekom. Tesila sa, no pokrutili sme obe hlavami ze rok a pol nic a teraz na potvoru priletel bocian. Nerozumie marekov pocin, no vyjadrila sa mi ze by som mala ist do toho.. rodina podrzi.. Fuu slobodna mamicka, mam konzervat. starkych.. neviem ako by to zobrali ze Marek neostal pri mne, a ja sama na dieta. Ozaj sa bojim reakcie okolia, bojim sa ze si budu o mne mysliet ze som ,, lahka,, ked som si nedavala pozor. No babo sme planovali, chceli, mali sme uz aj meno, boli plany. A teraz drahy ,,otecko,, je zbabelec, pretoze drzi so svojou mamou, ktora si o mne mysli len tie ,,najkrajsie ,, veci. Urcite si mysli ze mne ide o to co ma Marek. Mam vyslovene niekde jeho majetok, len chcem aby dieta malo otca.