tehotenske brusko

1zuzana2

a je to tu, prave sa mi ozval, je po polnoci a teraz si nasiel cas odpisat aspon v sms. Napisal mi len tolko, ze berie na vedomie, vsetky naklady s tym suvisiace uhradi nech zajdem ku gyn, odpisala som mu na to, ze dieta si nechavam, a on na to ze rob ako myslis, potom sa mi ozvy dohodneme financie. Ide mi puknut srdce, dva roky som zila s clovekom ktory sa dnes otocil o 360 st.. Dva tyzdne do zadu mi vravel aka budem krasna mamicka, a dnes mu to je jedno. Brr, mam chut mu jednu vrazit nech sa spamata, ze toto nieje o mne ale o jeho dietati. Zeny mam ist na potrat? V pondelok som objednana ku gyn. na krv, obhliadku a pokec.. mam si dat babo vziat? myslim ze to s Marekom nema cenu. Nerozumiem ako sa da takto rychlo zmenit.

1zuzana2

ozaj kocky.. Teoreticky... Ak by Marekovi natolko ,,ruplo,, v hlave a povedal ze nechce babo. Je niejaky dokument, v ktorom by stalo, ze sa zbavuje povinnosti otca, alebo ze to dieta nechce, a nikdy on nebude mat zaujem. Ide mi o to, ze ak by som si babatko nechala, vychovavala by som ho sama, len aby Marekova matka neprisla jedneho dna, ze halo??? chcem navstevovat svojho vnuka.. mna by porazilo, keby som jej ho davala na vikend. Proste chcem vediet ci je mozne, aby ked raz nechce babatko, zariadit to tak aby na neho nemal dosah on alebo jeho mama. Teoreticky ak by suhlasil, a ja by som nezapisala do rodneho listu otca dietata, moze si piskat? V tejto veci som laik, prosim Vas vie mi niekto poradit?

1zuzana2

dd.. tak som sa aj ja chovala posledne mesiace, no radsej som ju nenavstevovala, ak bola o nej tema s Marekom, taktiez so mnou klepalo. Ona je ten clovek , ktory si dovoli povedat kazdemu aj krutu pravdu do oci co si o nom mysli, ale spatne to uz neprima. V tu chvilu si ako clovek u nej skoncil, nema sa s tebou o com bavit pretoze si skazena. Ale dost bolo o ,,svokre,,. Som rada ze si mi vysvetlila , ze je to normalne ze este nevnimam ze som tehotna.. Hehe ake je to mile, od dnes ak stojim pred zdradlom neviem preco ale hovorim si to, pozeram na seba a hovorim som tehotna, a usmejem sa. :-)) len ma boli reakcia ,,ocka,,. Nakopala by som ho do jeho hlupeho zadku dnes. Ja by na jeho mieste, ani nejdem do prace ale stojim pri zene a pytam sa jej ako to citi ona, tesim sa s nou, kupim je kvet a bozkavam a brusko. Asi by som bola dobrym ,,muzom,, hehe
Dnes som nevydrzala vecer s nervami a zdoverila som sa mojej dobrej kamoske, spolocnej priatelke kt mame s Marekom. Tesila sa, no pokrutili sme obe hlavami ze rok a pol nic a teraz na potvoru priletel bocian. Nerozumie marekov pocin, no vyjadrila sa mi ze by som mala ist do toho.. rodina podrzi.. Fuu slobodna mamicka, mam konzervat. starkych.. neviem ako by to zobrali ze Marek neostal pri mne, a ja sama na dieta. Ozaj sa bojim reakcie okolia, bojim sa ze si budu o mne mysliet ze som ,, lahka,, ked som si nedavala pozor. No babo sme planovali, chceli, mali sme uz aj meno, boli plany. A teraz drahy ,,otecko,, je zbabelec, pretoze drzi so svojou mamou, ktora si o mne mysli len tie ,,najkrajsie ,, veci. Urcite si mysli ze mne ide o to co ma Marek. Mam vyslovene niekde jeho majetok, len chcem aby dieta malo otca.

dd

zuzana, to je normalne..ja ked som si na teste nasla 2ciarky, tak som nemohla verit..tazko sa to verilo az dovtedy, kym mala zacala kopkat..dlho mi to nedochadzalo, ze som tehotna..ale potom to prislo :) a uz som si to naplno uvedomila..
k svokre:snazim sa ju akceptovat, komunikujem s nou len v nevyhnutnych pripadoch, teda ked sa na nieco pyta, alebo je taka situacia, ze jej musim nieco povedat..pokial mi niecim lezie na nervy, musim sa dost ovladat, aby som jej nieco nepovedala..vacsinou sa snazim milo, ale ked potom zacne vykrikovat a vyhovarat kadejake somariny, tak si usta otvorim, aj ked pravdupovediac, sa pri tom klepem neskutocne.je to jednoducho tak, ze pokial s nou nie som v kontakte, nepocujem o nej, nemam ju na mysli, tak som okej..ale jakmile na nu pride rec, alebo co..tak mi stupa tlak a nervy mam v kybli..nepretvaram sa, ze ju mam rada, alebo co, proste chladny pasivny postoj..
a k tomu, ako by som reagovala, keby sa mi v Tvojej situacii priatel neozve 2-3dni..nemozem to tvrdit s istotou, ale v kazdom pripade by som mu urcite skusila po tych 2-3dnoch zavolat, ak by nedvihal, napisat sms, prip.mail, aby s ozval, ze to musime riesit, pretoze to dieta co cakam, ma aj otca a tym otcom je on a schovavat sa a hrat sa na pstrosa je zbabelost.ak by sa ani po tomto neozyval, zrejme by som to riesila navstevou..

1zuzana2

dd.. pises ze pred svokrou si si vytvorila ,, mur,, . Ak sa stretnete akceptujes ju, ale je tam velka snaha pretvarky z tvojej strany aby si nevybuchla? Pises ze ak by sa tebe neozval za 2-3 dni riesila by si to inac.. ako?

1zuzana2

dd... citala som si vase odkazy, na tejto stranke som prvy krat tak som s nou zoznamujem a citala som vase prispevky.. Som rada ze v tomto niesom jedinnna.. Myslim problem so ,,svokrou,,. Beriem ze peniaze su dolezite, ale ked sme ich nemali tak ako ona (svokra) si to predstavuje tak ja s tym uz nic nenarobim. Ano Marekovi necham cas, verim ze do vikendu mu dojde ze aj ja existujem. Potrebujem pocut jeho odlezany nazor. Predsa on by mi mal byt najvacsou oporou. Mamina bola teraz pri mne, vecer tak zvykneme prebrat cely den.. taku chut som jej mala to povedat, no chcela som aby mala pokojny spanok, rano jej to poviem..rada pocuvam filipovu ta je pre mna relax, no teraz mam chut silno plakat. Cely den som to tajila pred okolim, slzy na krajicku ale drzala som sa. Je to mozne kocky, ze hoc testy mi ukazuju dve palicky, mam vsetky priznaky ktore maju tehotne, no do mojej hlavy nedoslo ze som Tehotna.. proste mam pocit ze ta ktore je tehotna je moja kamoska a nie ja, bojim sa ze robim zlu vec, ale vazne moja hlava to asi nestihla od vcera rana zaznamenat.

dd

zuzana, pokoj!hlavne pokoj!nestresuj sa,Tebe ani dietatku to neprospieva..skus nejako zrelaxovat..ja som napr.neskutocne rada pocuvala moje oblubene pesnicky..vzdy som pri tom perfektne zrelaxovala..skus priatela nechat na chvilu tak, po roku a pol snahy a po Vasom rozchode je to mozno troska tazsie zrovnat si v hlave..mozno prave si dava dokopy, co sa deje a premysla o svojom zivote a potrebuje si to dat dokopy v hlave sam..ktovie..kazdopadne, ak by sa Ti neozval po 2-3dnoch, uz by som to zacala riesit inak..ked by ste sa aj vratili k sebe, vrelo odporucam vytvorit si pred sebou pri jeho matke akoby obranny stit typu:nevidim zlo, nepocujem zlo..ja sa to ucim uplatnovat..inak ked sa dozvedeli moji svokrovci, ze som tehotna, tak svokra vraj pred niekym vyhlasila, ze preco sme radsej nemohli vystudovat a mat dvoch psov ako decko..teraz je z dcerky cela po...

1zuzana2

lenuliatko, ano je to poriadna nahoda, trocha to mame podobne.. Marekova matka je tazko zatazena na cirkev, polka spalne je svatina, kde sa modli. No voci jeho matke mam v poslednom case neskutocnu averziu, dost mi nutila veci pr. o viere ze moje dieta musi byt pokrstene v jej viere a mam aj ja prestupit k nim pretoze pravoslavna je jedinna viera.. Tazko by chcela vnuca pretoze jej dcera nemoze mat deti a marek ho momentalne caka, len sa k tomu nevyjadruje. Kupili sme si Zaka - papagaj ktory vie rozpravat.. Ked ho prvy krat prisla pozriet, hned povedala ahoj zuzu, ja som tvoja babka ty si moja vnucka, povedala viac krat v ten den, takze to nebol omyl. Zuzu sa vola ten papagaj. Kocky serie ma to, asi pred hodinou som Marekovi pisala, ze som tehotna a on mlci ci si mysli ze toto je riesenie. Neozval sa na to vobec. Klepe so mnou..

dd

ahoj Lenka..no, ja si to tu postupne pomaly pootvaram a citam..najskor som hned kukala Dominikinu temu, chudiatka dievcata..som sa tam skoro rozplakala..dufam, ze sa im podari vsetko zvladnut..vsak uvidis, ako bude Alexandra spinkat, mozno je rozrusena, ak Teba rozrusilo nieco..tak dobru noc a krasne sny..nech sa dobre vyspite!my chceme ist zajtra s tou Betkou k domu doktorovi..neviem, ci dostane aj ockovanie, lebo jej zacali tiect sopliky trocha..ale musim ist s nou na prehliadku, uz sme mali ist tak pred mesiacom..takze tak..sak uvidime :).zatial papa

dd

inak ja som si od svokry zazila vystupov az az...poslednu dobu vsak vsetko natara len manzelovi..nakaze mu prist na 15min., je tam 2hodiny a vsetko mu vykrici..on to potom skratene zreferuje mne..proste nedokaze sa mi"postavit zoci voci"..alebo ja neviem..