Ahoj Zuzka, je pravda ze si v nezavideniahodnej situacii, ale to len teraz sa ti to zda byt take neriesitelne, ver mi. Ak pojdes na potrat, podla mna to budes velmi lutovat neskor. Kolko je takych zien, co tuzia otehotniet a roky nic.. ty si nevedela otehotniet rok aj pol a hla.. teraz prisiel ten maly zazrak. Nedaj si ho vziat, lebo sa moze stat, ze uz nikdy nebudes moct mat deti.
Ja verim ze to zvladnes spolu s tvojou rodinou a kamaratkami. A takisto verim, ze by si to zvladla aj sama. Ked sa ten chrobacik narodi, a usmejka sa na teba, boze ten pocit ze ty si prenho jedina, ved to je nieco nenahraditelne.
CO sa tyka tvojho ex... tu aspon vidis ako velmi tuzil mat dieta.NEch mi nikto nehovori, ze za tyzden ho prejde laska, tuzba po dietati. asi to nebolo celkom tak ako si to videla, alebo ako sa on tvaril. Inak toto je typicky maminkin maznacik. Obavam sa, ze jeho uz nezmenis. Mozno to napisem kruto,ale sanca by bola, keby bola svokricka na bozej pravde...no zla burina tak lahko nevykape. Hm, mam sesternicu, ktora mala priatela, vsetko bolo ok, aj so svokrou vychadzala ako tak dobre. Vzali sa, a po roku a pol sa im narodila dcera. Byvali zatial u svorky. no potom ako sa mala narodila, tak to bolo peklo. v jednom kuse ju za nieco glbala, kricala, na vnucku sa ani nepozrela.. no a samozrejme ze jej muz s tym nic nerobil a zastaval sa mamicky. po roku sa rozviedli,lebo to sa uz nedalo vydrzat. teraz zije s rodicmi aj s malou, ma skveleho priatela, ktory zboznuje deti, a maju sa dobre.
Tymto som chcela povedat to, ze sa neboj a bojuj za seba aj za svoje dieta,teraz sa ti to zda strasne tazke,ale ver mi ze aj to prejde. Preco by ta nikto nechcel ked budes mat uz dieta? vies kolko takych sa najde, ktorym to vobec nevadi? vela.
A k tomu tvojmu ex by som sa uz nevratila. Pretoze ak je muz schopny povedat svojej priatelke ci zene, ze chod na potrat, tak evidetne to s laskou a tuzbou po dietati nesuvisi..
ja len tolko som chcela. budem ti drzat prsteky aby si spravila spravne rozhodnutie a nelutovala ho. a zelam ti vela sil..