tehotenske brusko

ewa

Ja si myslim ze ked mliecne zlazy prestanu produkovat mlieko bezohladu na to ci zena koji aleb nie, aj tak sa prsia nevratia do povodneho stavu..

ewa

Ja chcem kojit svojho maleho az dokedy mi to bude prirodzene, nevadi ze budem mat vytahane prsia, hlavne ze syncek bude zdravi. Kojenie je to najlepsie co matka moze dat dietatu do zivota, ak chceme aby ho choroby obchadzali.

lenuliatko

ja mam hrozne vela.musim odsavat.tak som myslela ze ten pol rok by som ju kojila a potom uvidim.nechcem byt sebecka no ale tak zase mat prsia az po kolena nechcem :D mozno vydrzim aj dlhsie.dakujem za radu.ja uz mam vo vela veciach chaos niekto hovori tak iny tak.neviem sa v tom vyznat

mojaeni

kojit mozes, ako uznas za vhodne. Odporuca sa tych prvych 6mesiacov, pokial mas mlieko. Babatku tvoje mlieko chuti najviac a je pre neho aj najzdravsie. Vsetky tieto umele mlieka su sice na vysokej urovni, ale aj tak to materske celkom nenahradia.
Ja som malu musela uz druhym meisacom prikrmovat, proste mlieko sa mi robilo, ale nie dost,ninka tahala a tahala, ale len sa pritom narobila a vytiahla len trosku. Ke dspinkala, tak som odsavaal, ale aj to slo tazko. Kazda kvapka mi bola vsak vzacna.

lenuliatko

a ako dlho by som mala kojit?neplati ze co najdlhsie nie?lebo ja by som nerada dopadla ako moja mama no.porsia az po kolena.buduca krstna nasej malej mamicka viktorky ktorej sme my zase krstny rodicia kupila alex nejake pekne nausnice z bieleho zlata s cervenym ockom takym.dam jej prepichnut asi ked snou pojdem k lekarke.

mojaeni

Uska som malej davaal prepichovat v den, ked sme odchadzali z porodnice. Vlastne to vsetko robila moja sestra, ona robi na tom oddeleni, takze mi ju vzala,vsetko vybaila, nachystala nausnicky a uz mi malu priniesla aj s nimi na uskach. Ninka bola velmi statocna, vobec v nemocnici neplakala,ani pri ockovaniach, pri vysetrenich. niektore babatka tam jacali:o)Ona bola typicka tym, ze strasne nahlas prdkala a pustala do plienky:o! To len take rachoty.
S tym bruskom a stolicou je to raz tak,ze treba pomasirivat, pocvicit, inokedy je zas stolica redsia.
Ked sme presli na zarabane mlieko, tak vtedy bola stolica tvrdsia a neslo to tak jednoznacne,kym si nezvykla.

lenuliatko

no ano.prave sa ju snazi uspat.lezi pri nej na posteli.chcem ju naucit zaspavat takto teda ked ste mi poradili ze ju nemam naucit na pohojdavanie aby si nezvykla.tak som mu povedala nech ju uspava aj dnes.vcera plakala asi dve hodiny a nemohla zaspat.mala aj trosku tvrde brusko trosku som snou pocivcila a upokojila sa trochu.aj ked sa jej neodgrgne je taka nervoznucka.a zda s ami ze ma aj hnacku.na buduci tyzden snou idem na prvu prehliadku.aj uska by som jej uz mala dat prepichnut na nausnicky nie?ci az neskor?