tehotenske brusko

lenuliatko

mna tiez boleli pradavky kym sa mala naucila prisat ale treza uz len prsia ztoho ze ich mam naliate a tak.a musim aj odsvata mam ho vela.mala uz ma mesiac.odkedy jej mozem skusit dat z flasky svoje mliecko?keby som nahoodu sla niekam a nechala by som ju s marekom a aby jej mal dat co papat keby bola hladna.

vierka

Mám vedomosti až až.som zdravotnička pracujúca na gynekolog.ambulancii a vidíš,nestačilo.Práveže pekne sa prisali všetky deti,už pri prvom kojení sa mi vytvorili také pľuzgieriky a tie praskli,krvácali...ale skôr mám problém s malými bradavkami

evika

vierka, bradavky si mala bolave zrejme nespravnou technikou kojenia. Nemala si sa s kym poradit? Aj na nete najdes videa o spravnej technike dojcenia. Dieta musi vziat do pusy celu bradavku, nie ti ju zuzlat.

lenuliatko

:) :) jej parada tesims a stebou.som rada ze si zmenila nazor.uvidis ze ti bude fajn.teda vam bude fajn.my si uz ideme lahnut s malou.tak pa a dobru noc:)

1zuzana2

lenuliatko, tiez si to myslim, mam o nom este horsiu mienku, ale to sem nepatri. Nebudem sa s nim uz kontaktovat, kocky prave som sa rozhodla ze pojdem do toho, tesim sa, som zvedava aku bude mat povahu, stale som chcela aby moje dieta bol len v znameni Levika, teraz mi to mozno az vide..

lenuliatko

joj zuzka....to je debil na entu.prepac za vyraz ale myslim ze mu preskocilo.vies co?radsej mu nic nepis nech vychladne.nebav sa snim.ignoruj ho.aj ked to boli urcite ho stale lubis ale babo si dufam nechas.nemoze zato ze otcovi sibe.ved si ponom tuzila.on olutuje.

1zuzana2

Tak ten moj Marek, sa mi neozval cely den, teraz sa prihlasil na azet.sk.. tak reku som mu napisala.. ano trva na potrate, pytal sa ma kolk ostoji , odpisala som ze 8 tis, ze nech ho neklamem ze tolko to nemoze stat, ze on si to zisti a ze pojde so mnou osobne, odpovedala som mu ze nikam so mnou osobne nepojde.

mojaeni

kazdy vravi inak, lebo kazdy sa na to diva zo svojho pohladu. Su mamicky, co pridaju aj skoro dvojrocne deti.
vseobecne plati, ze prvy polrok je najdolezitejsi, potom mozete samozrejme pokracovat, ale dietatku treba davat aj inu stravu, zeleninku, polievocky, prikrmy.

vierka

áno,leni,som mrvulka.Kojiť ,hm,fakt je to individuálne.mne keby bolo doproané,tak by som kojila čo najdlhšie,ale určite nie dlhšie ako rok.nemala som to šťastie.nechceli by ste mať prsia v takom stave,v akom som ich mala ja.Bradavky som skoro nemala,zahnisané,krvavé...no des.Chcela som to vydržať,ale nedalo sa.kojila som dva týždne všetky tri deti.Ak sa to dalo nazvať kojenie.Pre mňa to bolo umučenie.Ale čo neurobíme pre naše ratolesti?však?potom mlieko "odišlo" a bolo.