tehotenske brusko

lenuliatko

unas je to tak ze sa zase snazi.chce sa naucit ako malu okupat prezliect uspat a tak.aby som mohla ist aj vonku s kamoskou niekedy sadnut vecer a tak.ale to az ked bude vacsia teraz estenemozem ved ju kojim casto.velmi chce vsetko vediet.ale je vtom dobry.ked sa narodila viktorka nase krsnitako tiez chcel pomahat zeby sa naucil.podareny no.on a jeho kamos ako otec malej viktorky kupali malu.my sme s kamoskou mysleli ze pukneme od smiechu.sa tam hadali ze kto ju ma ako drzat a ako a kedy ju otocit a kedy toto a hento:D
rakety mame dve aj oblecenie ma uz na tenis.ani mu enchcem oblecenia kupovat to som mu casto kupovala.teraz nieco ine.on ma rad take skatove veci.kym nemusi chodit do prace.
kupim mu nieco do auta mozno.dobre cedecko.aleboooooo co ja viem.neviem :(

mojaeni

ta poukazka je dobry napad. Tak ked tak rad hra tenis -raketu, alebo oblecko sportove. neviem.
My si uz darujemelen take malickosti,uz to neriesim.

mojaeni

Tie prve tyzdne, mesiace po porode som si vsetko tak vychutnavala, ale potom prisiel cas, ked mi ozaj z toho kvapka lona majak,lebo je to vlastne stale o tom istom.Muzovi som na jednej strane tiez dopriala, aby sa zrelaxoval po celom dni, vsak musi to byt narocne tolko makat, to potrebuje clovek vypnut, jasne. Ale na druhej strane som zacala od neho oacakavat, ze by mi mohol troska viac pomahat, ze namiesto toho jedneho tenisu by mohol ist na prechadzku s nami, alebo mi pomohol pripravit kupanie pre nu. On sa s nou maznal, vzdy sa na nu tesil domov, ale tie prve mesiace sa tak distancoval o starostlivost anielen, aby sa s nou 15min. pohrajkal a azase niekam siel.Teraz ale sa malej venuje 100%ne, ked pride z prace a cez volne dni.

lenuliatko

to nic aj mne sa to stava rychlo pisem oboma rukami.ved to ze teraz sa snou nic neda robit.vacsinou len spinka alebo papa alebo ju treba nosit.este ani sadnut ani nic.niektore dni mi to splyvaju dokopy ze mam pocit ze mi sibne.narocne no.ale chcela som tak mam :)tesims a ked podrastie aj sa snou pohrat budu moct ine deti aj nase krsniatko viktorka uz ma pol roka.moj manzel ma tiez takto provokuje.chodi hrat tenis a squash.ale zase ma vela roboty.inac vymyslela som prenho darcek.dnes som mu kupila taku poukazku na masaz.lebo on nema cas sa ist objednat dufam ze bude rad.ale inac nic nemam este.

mojaeni

prave to myslim. jedno je behat okolo dietata, to sa anrobis dost, aj energie to vela stoji, ale pr. ten snowboard, alebo lyzovanie, plavanie. ked malinka trosku podrastie, bues mat viac priestoru, hlavne ked uz ju budes moct dat aj manzelovi, nech sa jej povenuje trosku. Alebo uz budete chodit spolu.
Zo zaciatku to bolo pre mna hrozne, moj muz si chodil lyzovat, hrat futbal, tenis a aj som len sedel s malou doma alebo tie nekonecne prechadzky, lebo ved nic ine sa s nou vtedy este nedalo. V 5.mesiacoch sme s nou zacali chodit plavat a potom uz som zacala chodit cvicit aj ja a ninku som dala muzovi, bay bolipo celom dni trosku spolu.

lenuliatko

sportovat :D behat za malou asi.este rpe dtehu sme chodili s marekom hrat squash kazdu sobotu teraz uz asi nebudeme.jazdila sm na snowboarde zavodne.chodila som po sutaziach a tak mala som tolko pohybu ze az.no teraz neviem kedy si zajazdim.mozno sa mi podari aspon raz vyjst na kopec.

mojaeni

Ano jasne, ze to stve, aj man to stve, hoci som o dost starsia:o)
Ale tiez som bola predtam zvyknuta na to, ze moje nohy vyzerali dobre, boli pevne a pokozka hladka.
Ja myslim, ze ked znova zacnes sportovat, tak sa svalstvo spevni a celulit. zmizne.