tehotenske brusko

lenuliatko

dnes sa mi podarilo kupit mu opasok :D waw som dobra.mna nic ani nenapada.este musim hladat.ty mas nejaky napad?

lenuliatko

vierka kaslat nato.vies ako to dopadne nakoniec.ako som dopadla ja.
aky ste mali den baby?my sme boli na take mensie predvianocne nakupy.kupila som si bundu malej nejake veci a nieco na sviatky na pecenie a taketo veci:D to som zvedava ako to dopadne.minuly rok s ami meodvnicky celkom podarili.dufam ze aj tento rok:)

vierka

máš nejaké komplexy,ktoré si potrebuješ vybiť na niekom,ty h...o drzé?nepoznáš ma,tak šmykaj odtiaľ.Takých tu už bolo,ako si ty,cvok.tvoje vyjadrovanie svedčí o tvojom vzdelaní,a ak aj máš vysokoškolské,tak to neznamená,že si génius.debko alebo debka?my už máme niečo za sebou a s babami tu sa poznáme,takže nebudem ti vysvetľovať,prečo reagujem tak,ako reagujem.myslíš,že nebudem spať alebo čo?no určite.Ha,ha,ha

vierka

Mariena,tak neviem prečo ste vôbec deti porodila,keď vás to obmedzovalo,a pravdu povediac,keby som bola vaše dieťa,a vedela by som,že vás obmedzujem,no neviem....kto si ako ustelie,tak bude spať.mňa osobne deti vôbec neobmedzujú a prosím,neobúvajte sa tu do nás,o polovicu mladších,je iná doba,a hlavne do toho,kedy ide lenuliatko spať,je vás nič.

vierka

Evika,neviem,či si nečítala,že som zdravotníčka.Predstáv si,že aj klobúčiky som vyskúšala,a hneď pri prvom kojení preventívne,aj tak sa stalo to,čo som opisovala.Mám dosť info ohľadom kojenia.Týždeň po pôrode sa mi upchali mliekovody,čo som pri prvých dvoch deťoch nezažila.To bolo horšie ako pri samotnom zápale prsníka.Skúšala som všetko možné od rád starej matere,po liečenie gynekologičkou.....volala som aj poradkyni pre dojčenie,a odbila ma tým,že práve sa vybaľuje,že akurát prišla niekde na hotel,že nemá čas.nakoľko mliečko z jedného prsníka nestačilo/malá mala pôrodnú váhu 3850g/po 5 dňoch trápenia s upchatými mliekovodmi začalo mliečko "kvapkať"ale s ukrutnými bolesťami,ale to už mala nechcela.

mariena

lenuliatko, hmmm a preco este nespis, preto, ze sa ti vooobec nechce alebo preto, ze si s malou hore? haaaa? Tak vidis, obmedzujes sa, kazdym jednym dnom. S detmi to je vzdy tak, mam 50 rokov a dve deti, poznam to.

lenuliatko

evika nesuhlasim.mylsim si ze ked si raz alebo dvakrat od malej odbehnem na par hodin a manzel jej da mliecko z flasky nebude to katastrofa.a ani si nemyslim ze budem otrok najblizsich 18 rokov.ako si vychovas tak mas. ja som jedinacik a som samostatna nikdy som nemala pocit ze rodicia su mojimi otrokmi.mat dieta neznamena obmedzovat aj seba.

evika

lenuliatko, to by som velmi neskusala, prave to je ta obeta pre dieta, ze musis pri nom stale byt, nie si odskakovat, ked sa nauci na flasu moze ti odmietat prsnik...Bohuzial. Nasledujucich minimalne 18 rokov si "otrokom". Uz nikdy nebudes robit to, co chces ty. vierka, male bradavky s tym nic do cinenia nemaju. Uspesne dojcia zeny s roznou velkostou prs aj bradaviek:) Mohla si este skusit klobucik.