tehotenske brusko

lenuliatko

mojaeni dufam ze mas pravdu ze to pojde.ale tak zase pojdem na vysku este asi o roka to bude len stresy.ale schudnut ani velmi tak nepotrebujem .vsetky kila sli prec tak rychlo ako rychlo sa mala narodila:)ale ta celulitida ma trapi dost no.neviem.niezeby som bola posadnuta krasov ale stve ma to asi ze som taka mlada.

lenuliatko

vzdy som nejako tak v dobrom zavidela zenam ktore mali krasne velke brusko a vzdy sa tak tackali ale tesili sa na babo.a ked som zsitila ze som tehotna neverila som.ja som bola stastim cela bez seba.ale pootm som zas bola n rizikovom.ale drzat babo na rukach je najkrajsi pocit na svete :)

mojaeni

vierka, tak u mna to neslo dole tak jednoznacne,praveze velmi pomaly. Najprvsom cvicila doma vzdy ked ninka spinkala, ale nevedela som sa prinutit kazdy den makat,trosku to nahradili aj dlhe prechadzk s malou.A tie tri, styri kila mi ostali dodnes, hoci pravidelne som chodievala cvicit. No neviem, uz je to asi vekoma spomaleny metabolizmus, ci co.
Lenuliatko, si mladucka, figuru a kondicku budes mat coskoro.
Inak s celulitidou bojujem od porodu, vselijake drahe kremy, vela vody, cviky .

lenuliatko

no uz mam v tom jasno.zapisem si to niekde aby som to nemusel niekde hladat..:)
takze tak.ja som sa casto obzerala.vacsinou ked som vysla zo rpchy tak som sa v kupelni v zrkadle na seba tak zboku pozrela ze ako som natom:) a casto som sa aj pozeral ako je natom moj zadok a moje stehna.urobila sa mi aj celulitida a preto s ansamzim aj teraz vela pit a chcem potom zacat trosku na steperi pocvicit ked uz ma nebude nic boliet a tak.to by som uz aj mohla zacat cvicit ci nie?teraz ani nemam cas tak velmi ale nechcem mat celulititdu.ma to stve normalne.joj.ja som mala pred tehu 57 kil asi.

vierka

mojaeni,a potom to išlo dole?mne sa teraz darí zhadzovať,a to len tak,že dojedám len to,čo ostane po malej,a po 17.00 nič.Ináč,leni som vierka=mrvulka

vierka

ja mám tri deti-ch,d,d.A pribrala som pri prvom 7,druhom 6 a treťom 7,a všetko mi ostalo.Pred prvým teh.som mala 59 kg.

mojaeni

dievcatko, Nina. V aprili bude mat 3roky.
Ja som sa tiez obzerala v zrkadle, stale. ked mi rastlo len brusko tak to vyzeralo dobre, ale potom ku koncu a kila lepili a priberala som ja na zadkua stehnach, zrovna tam, kde to ide tak tazko dole.

lenuliatko

a prev dietatko je chlapcek alebo dievca?a ake je stare?lebo ja mam chaos kto uz tu ma dieta kto nie a tak :Dja som bola ako balonik ale nepribrala som velmi vela.ale ja som s atesila z bruska.soms aobdivovala v zrkadle:)narcis :D

mojaeni

hi, tak mnes skace uz dost skoro. Ale celkovo je too tehot. zatial ine ako to prve.Ja uz par dni nemam skoro ziadne nevolnosti, zrazu mi zacalo travit, chuti mi jest-juj toho sa bojim, z budem stale nieco chrumat a budem rasta a rast:o)