ahojte kocky..tak ako vidim, ludi je tu na fore roznych dost :), ze uz aj sem zabrdli...
mojaeni - prepac, som Ti neodpisala, jak si sa pytala, ci sme boli na ockovani..ano, boli sme...uff..som sa bala, Betka tak strasne plakala, ze az..inokedy sa aspon so sestrickou bavila, teraz uz bola mrzuta aj ked zbadala ju, nie to este doktora..to boli revy..nastastie ockovanie zvladla celkom dobre a uz mame vonku aj ocny zub!v piatok sa jej pretlacil.
my chceme byt tieto vianoce sami, dufam len, ze nam to vyjde, bo vo stvrtok, jak sme boli na tom ockovani, manzel bol zaniest na chalupu svokre postu a zas mal kazen..chudak..normalne som mala 100chuti tam vbehnut(lebo som s malou cakala v aute) a znadat uz svokre..ja uz neviem, co mam robit, niekedy mam chut tie jej vyciny nahrat a poslat aj s adresou do psychiatrickeho zariadenia, nech s nou nieco robia..proste cisty materinsky komplex..vyhrazanie, citove vydieranie..atd..najnovsie nemoze stravit to, ze min.rok sme boli na stedry den u mojich rodicov a tento rok nebudeme u nich, ale chceme byt sami..a zase vyhovaranie aki sme, ako su vsetci kvoli nam rozhadani, nikto sa s nami nebavi(zaujimave, ze sa s nami bavi cela aj moja, aj manzelova rodina, len svokra asi o tom ani netusi, ze chodime aj k manzelovej babke, s ktorou je ona pohadana, aj k manzelovej krstnej a v pohode sa so vsetkymi bavime..).vyhovara, ze co vsetko nam kto dava a manzelovej sestre nikto nic neda(aj ked sa nemoze cudovat, ze jej napr. babka nic neda, ked tam uz nebola vyse 2rokov, nedvihala im telefony, nebavila sa s nimi, odmietala ich pomoc..).
co sa tyka stromceka - budeme mat umely..akurat vymyslam, kam a ako ho postavit :D no bude zabava..Betke uz par darcekov mam, ale uz staci, nejdem jej kupovat kila somarin..este manzelovi cosi musim vymysliet..ozdoby som si nejake pokupila, nebude toho nejak vela, ale sak postupne sa dokupi :).
Zuzana - som velmi rada, ze si sa tak rozhodla :) uvidis, ze vsetko zvladnes s pomocou rodicov!ten chlap sa asi ani chlapom neda nazvat, lebo je to len cisty zbabelec a blbec!este ked Ti aj neveril, ze potrat stoji tolke peniaze..no somar..bohuzial, je to krute, ale vidis, co to je za cloveka a co mozes od neho cakat..myslim, ze je dobre, ze si na to prisla este takto..urcite by bolo horsie, kebyze sa "vyfarbi" napr.az po svadbe, alebo ked uz by bolo dietatko na svete..
a co sa tyka dojcenia, ja napr.dcerku dojcim este stale..sice cez den dostane len rano, na obed, ked ide spinkat, vecer, ked ide spinkat a v noci..som stastna, ze mam to stastie ju takto v podstate bezproblemovo dojcit..pred tehu som nemala velke prsia, ani teraz ich v podstate nemam velke..citala som viacero nazorov ako mamiciek, tak aj jednej ceskej pediatricky na dojcenie..ta pisala, ze dojcenie ma aj po roku zivota dietata velky vyznam, poskytuje mu psychicke uspokojenie(ked sa dcerka niekde buchne, ublizi si, pri cuckani sa upokoji najlepsie, este pri nicom sa tak dobre neupokojila, ako pri dojceni)a takisto dieta v mliecku este stale dostava potrebne vitaminy..este neviem, dokedy ju dojcit budem, to sa uvidi, v kazdom pripade, asi pockam este chvilu, nech to odstavovanie vie troska lepsie pochopit..teraz si myslim, ze by pre nu odstavovanie bolo dost krute..