tehotenske brusko

mrvulka

baby,vám "nosí"stromček ježiško,alebo doprajete deťom tú radosť,keď si ho môžu zdobiť samé?síce máte ešte malinké detičky,ale porozmýšľajte o budúcnosti,alebo ako to bolo u vás doma?my sme si zdobili samé deti s mamkou.A tak to robíme aj teraz.

dd

no to je veru poriadne tazke..nevytocit sa..najradsej by som si to s nou vyjasnila raz a navzdy a v klude..ale ako manzel povedal, s nou sa neda normalne rozpravat a ona si to zrejme nevie priznat, ze sa s nou neda normalne rozpravat..bracho mi poradil este nieco, ale troska vaham..lebo by sme museli klamat..ale ak to inak nepojde...bohuzial.

mojaeni

dd, prave preto ju asi treba ignorovat v tomto smere, alebo ked to uz bude dost napate, kludnym,ale nekompromisnym tonom jej povedat, ze si robi zle akurat sama sebe.Aj ked viem,aj podla seba, ze to musi byt dost tazke, nevytocit sa.

mojaeni

dd, nasa mala ma tiez rada krtka, oblubila si ho, odkedy davali o nom vecernicek. Ona ho vola krtko prdko:o)To mas celkom pekne arceky pre Betku. Ja to uz terz na Ninke vidim, ze trosku inak to vnimmala pred rokom, ked bola tak star ako tvoja, a teraz. Min. rok dostala len take malickosti-knizku leporelovu, malu skladacku, drevene puzzle a tiez ruksacik. No este sa z toho tak nevedela tesit, najviac ju tesilo rozbalovanie a trhanie papiera.
No a teraz, ked som sa jej spytala, co by chcela od Jeziska, tak hlavne knizocku, kedze sme zacali dost citat. od maminy dostane hupacieho konika, co aj erdzi. Ja som jej dokupila vecicky do skolky, dazdnicek a potrebovala by aj prilbu na lyzovanie.Chcela som jej este kupit detsky kociarik , ale ked uz ma toho konika, pockam na inu prilezitost.Bude sa iste viacej tesit z jedneho velkeho darceka, ako ked by nimi bola obsypana.

dd

mno, to mas asi pravdu mojaeni..ked sme odtial vo stvrtok sli, tak sme sa na tom s manzelom jasne zhodli..ze ak budeme jej robit po voli, bude to na ukor nas..a budeme sa tym trapit len my..a ona bude spokojna..

dd

hmm...minuly rok sme jej tusim nic take specialne nekupovali..jednak to este tak ani nevnimala, a jednak sak dostavala vselico priebezne..svokra jej pokupila nejake veci, aj topanky(som zvedava, ci ich vobec vynosi..)a samozrejme plysaka..netusim, co jej zase nakupila tento rok, dufam, ze to budu aj troska uzitocnejsie veci..my sme jej kupili akurat jednu skladacku, plys.krtka - z toho serialu, velmi ho ma rada, tak dufam, ze ju potesi..a este taky plysovy ruksacik s hlavou psika..bracho jej kupil odrazadlo a od mojich rodicov dostane kocik s babikou - babatkom..

mojaeni

Ahojte dievcata,tak aj ja par slov k teme priprava Vianoc:o)
Stormcek mame umely,taky chutny. Je dost husty, tak aspon nemam problem, ze musim vyplnat prilis vela ozdobami medzery medzi vetvickami.Zdobit ho budem pravdepodobne sama, ked bude dcerka spinkat alebo niekde vonku, inak nehrozi, ze by ostala jedna gula cela.
Kolaciky sme si napiekli teraz cez vikend, este sme nezlepovali, zatial su len na sucho. Bola to radost pozerat no malu,az na to, ze cesto som musela zoskrabovat zo vsadial.
My sme si kupili ako darcek spinner a sme sa dohodli, ze to bude tentoraz vsetko. Strasne rada ludi prekvapujem darcekmi, ale neviem co mi je tento rok, vobec nemam napady.
Vianoce budeme travit najprv u svokry a na druhy den ideme k mojej mamine. Najradsej by som ich travila doma, ale svokra nas pozvala a viem, ako by ju to ranilo, keby sme neprisli a neprenocovali. Ona je sama, vlastne ma este jedneho syna, ale kedze on byva dalej, pojdeme k nej my. minuleho roku bola u nas , ale videla som, ze sa u nas citi ako na navsteve no a ja sa tak citim zase u nej.Navstevy u nej su vzdy o tom, ze tam pol dan presedime a zirame do televizora abudeme sa napchavat.........
Lenuliatko a co tvoji rodicia, pridu vas pozriet, alebo pojdete vy k nim?
DD, svokru skus neriesit, asi to fakt nestoji za tie nervy.Ona si furt bude mliet svoje, je sa ulavi a druheho tak akurat rozculi.Zrejme je to to jedine, co ju v zivote este naplna.

lenuliatko

ja mam tiez take veci ze adventny veniec mam v kuchyni na stole a take malicke veci po byte sviecky a tak.mala ma v izbe takeho snehuliacika.vy ste kupovali betke nieco na vianoce ked bola taka malinka?

dd

hmm..aj ja som premyslala nad tym imelom...mozno ho niekde este pohladam do vianoc.. :) ja nemam moc byt pozdobeny, svokra mi tu nad pc zavesila taku ozdobu - stromcek so siskami, svoncekmi, gulickami..a neviem cim este..ja mam akurat adventny veniec, niekolko mikulasov cokoladovych, co dostala Betka..sadroby odliatok-betlehem, sa Betke velmi paci..na oknach mam take ozdoby - mikulasa, snehuliaka a stromcek..a vazicku s umelymi kvietkami tej vianocnej hviezdy a este taku dekoraciu som k tomu dokupila - cecinka, jablcko, siska..a to je vsetko..my budeme mat tiez tak podobny stromcek - zlato-cerveny :).chcela som zlato-modry, ale v tom obchode, kde som nakupovala ozdoby ich nemali moc v modrej farbe..tak snad buduci rok :).