tehotenske brusko

dd

nuz, asi nam neostava nic ine..ja som si aj prepac povedala za tie jej vyciny sama...ja mam 23,5, som o pol roka starsia od manzela..on bude mat 23teraz koncom decembra..

lenuliatko

a ty mas kolko rokov?tvoj manzel ma 23?
my sme len tie co mohli aj urmiet pri porode co sa trapili hodiny bolestami a prodili nadherne dievcatka.fakt sme len take jedno velke obycajne nic.ani dakujem ani nic.ved nevadi.aj same si podakujeme :)

dd

no ved vsak oni tie nase svokry si isto mysleli, ze my sme len take "na pobavenie", odhodit a vtlacia synacikom do hlavy svoje vysnivane..ja som sa svokry raz opytala, ked mi vykrikovala, ze sme im znicili zivot, ze cim sme im ho znicili..ona mi doslova povedala, ze si chcela uzit so svojimi detmi zivota, ze si nemyslela, ze sa jej syn bude zenit v 20rokoch(aj ked uz mal 21,5).len si asi neuvedomuje, ze zivot s detmi si mala uzivat, ked este boli male a nie uz ked su dospele a chcu si uzivat vlastny zivot podla svojich predstav a asi si neuvedomuje aj to,ze pokial je dieta dospele a ma s niekym vztah, tak musi ocakavat,ze jedneho dna ta zenba/vydaj zrejme pride.a to mala podla mna riadne stastie,ze uz nie je babickou riadne davno, ved sa stane, ze aj pred 18.sa podari babatko..tak to si neviem predstavit, co by robila v takom pripade.a vtedy som sa jej aj spytala, ze ci sme jej pokazili zivot tym, ze sme im dali taku krasnu, zdravu vnucku..ostala na mna kukat s vyvalenymi ocami..(asi, ze co si vobec dovolujem si povedat co i len slovo..)

mojaeni

kde ste vsetky zienky s tehotenskymi bruskami? s mensimi, ci väcsimi:o)
moje je stale relativne ok, aj ked pas mam asi tak 120...

lenuliatko

ale veis co dd nech si obe trhnu nohou.uz mi to lezie na nervy,co som sa vydavala nato aby som zistila ze som vlastne nic a nerespektuje ma vlastna svokra alebo co?!ja sa tak neviem ovladat asi som mlada ale ked ma raz nastve poslem ju do riti.moja matka to nie je ja sa knej nemusim spravat milucko a nemusim ju milovat.keby mohla vzala by si za manzela asi mareka ona a ja by som bola len taka na pobavenie podla nej asi alebo co.
my sme sa s marekom dohodli ze nasu dcerku si vychovame podla svojich zasad.ak to mam hnusne povedat keby som z nej chcela vychovat drzeho spratka ktory bude kradnut tak si ju tak vychovam ak znej chcem mat dievcatko ktore sa bude slusne spravat tak si ju tak vychovam.akoze ona to neovplyvni ani keby sa o zem hodila a kricala.nedovolim jej aby mi do toho zasahovala.aj ked som este mlada standa mozno ale to neznamena ze som neschopna.mala by mi podakovat ze som ju urobila babickou a ma taku nadhernu vnucku ktora sa zvacsa podoba na jej syna.aspon to by ju mohlo potesit ked uz nic.ja som stastna prestastna ze sa marek tak snazi a chce sa onu starat uz od zaciatku nie az ked uz bude vsetko naucena.lepsieho muza som si ani nemohla priat.nehladame na sebe zamerne navzajom chyby a neprizvukujeme ich ak sa nieco najde.ja som nanho hrda ze je taky odvazny a zvlada vsetko.uz len ta jeho odvaha poziadta ma o ruku bola dost velka :D

dd

ahojte baby :).
no, co sa tyka stromceka u nas..my sme ho vzdy od nepamati zdobievali az na stedry den a tak to chcem robit aj ja..a rozsvecovali sme ho az ked sme sli uz vecerat.
Lenka, ako si stiham vsimat, tak ta Tvoja svokra si neda pokoja..ved sak tie casy, kedy slovne spojenie otec rodiny, znamenalo ze chlap chodi do roboty a nosi peniaze, su uz davno prec..dneska sa presadzuje, ze otec rodiny je pre deti rovnako dolezity ako matka a je potrebne, aby na vychove deti zucastnoval.od Mareka je velmi pekne, ze sa tak snazi.v tomto ma moju pochvalu, obdiv a uznanie!a pokial si Tvoja svokra mysli, ze nosit dieta cely den na rukach je znakom toho, ze sa o nu viac staras...tak to su uz fakt riadne blbosti..to ja som asi riadne priserna matka, ked som Betku nevyvlacovala a nehojdinkala cele dni na rucickach..ja nevravim, ano, aj to treba, ved je to krasny pocit ako pre rodicov, tak aj pre dietatko..ale zase treba vsetko s mierou :).
my sme vcera tiez krutili hlavou, lebo svokrovci maju asi troska bordel vo svojich papieroch a hladali tam fakturu od manzelovho notebooku, ktory mu kupili pred rokom..no ked mi manzel povedal,ze mu jeho matka volala o 21:11 a pytala sa ho, ze kde je, ci v skole alebo v robote..tak sme mali dost :)..

lenuliatko

no tak ja som uz tu.ako sme sa zoznamili?no ja som mala asi 14 (smiesny vek)ked sme sa zoznamili a zacali spolu chodit.mne v tom case zomrel najlepsi kamarat a bol to aj moja prva taka laska.no a marek tu mal nejaku rodinu na vychode ku ktorym prisiel na navstevu a tak sa nejako kumne dopracoval cez kamosa a zoznamili sme sa a odvtedy chodil knam vzdy.podrzal ma dost.nie je to ziadne velky pribeh lasky alebo co.take normalne skamaratenie dvoch pubertiakov.on je o 3 roky starsi odomna.no a potom ked som mala pred 19 sme sa vzali.blazon.aj v takej situacii ma poziadal o ruku ze som to naozaj necakala.
no a sme spolu rok aj a sme spolu rok a pol.

lenuliatko

ahoj mia...neviem ci ma mas preco obdivovat ale aj tak dakujem.ja som to tak vzdy chcela tak si jem co som si navarila :) neskor ti este napisem idem sa mrknut na malu lebo mnauci nejako :)

mia90

lenuliatko, uz vo viacerych temach som citala tvoje prispevky, normalne ta obdivujem ze taka mlada baba a rozhodla sa uz zalozit rodinu, ja by som to asi nedokazala:)
inak kde si sa ty zoznamila s tvojim manzelom ked vy teraz zijete na zapade a tvoji rodicia na vychode.a tu tvoju super svokru ti urcite nezavidim, dufam ze ja sa takej vyhnem zdaleka:D

lenuliatko

no co s atyka stromceka unas.zdobit ho budeme asi den pred stedrym dnom cize v utorok.a ked bude mala vacsia tak samozrejme snou spolocne ho vyzdobime :)uz sa tesim:)juj.ja som rodicmi tiez takto zdobila stromcek a mam nato krasne spomienky.my nebude v ziadnom pripade slavit sviatky u svokrovcov.u nasich by sme chceli ale nechceme cestivat teraz.takze pride na druhy den moji rodicia knam.neboli unas dlho a ani na dom sa este neboli pozriet len co som im posielala fotky.takze sa tesia aj na ten ze ako to vyzera.uz je vlastne aj hotovy.caka len na nas.
inac ja som sa vcera trochu rozsupla a povedala som svokre ze ja povyseneckych ludi ignorujem.povedala mi totiz ze by som sa mala o malu lepsie starat a nosit ju stale a rukach.no este to tak.mala ma uz skoro 6 kil a myslim ze nepotrebuje aby som ju 24 hodin denne mala na rukach.a ja sa snazim naucit ju aby zaspavala bez toho hompalania ako ste mi poradili.proste si knej lahnem maznam sa snou alebo marek a takto zaspava.dalje mala pripomienky ze preco marek malu kupe a ze preco by ju mal on prebalovat...a preco by nemal?je to jeho taka ista dcera aj ako moja a chceme sa onu starat obaja.malu kupeme stale spolocne.minule ma ale popytal zeby to chcel vyskusat sam.tak som len stala pri vanicke a pozeral ako mu to ide.je sikovny.fakt sa snazi.hrozne ma to tesi az mi do placu bolo ztoho lebo som nevedela ze bude chciet taketo veci robit.velmi sa snazi.