Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tehotenske brusko

luciferka

no tak to hej, ale tak ono to je dost zlozite, studovat medicinu popri dietati, a to ze ani na externe sa neda ist.....,

lenuliatko

ahoj luciferka...aj ja nadtym rozmyslam.tiez nechcem malu nechat nejakej opatrovatelke a svokra nepripada do uvahy.ale ked to bude tlacit budem si t musiet poriesit mozno aj opatrovatelkou.neviem este.nechcem rpedbiehat teraz mam iny nazor a o rok bude tiez iny.alebo proste pockam dam malu do skoly ked bude mat tri rocky aspon a potom pojdem do skoly.aj keby som mala robit zase prijimacky.mne to nevadi az tak.makala som vtedy mozem makat aj teraz.

luciferka

Ahoj lenuliatko, chcela by som sa opytat ako chces vyriesit studium mediciny s tak malym babom, bude mat len rok, ked zacnes studovat? ako to budes riesit? STRASNE BY MA ZAUJIMALO AKO TO RIESIA mamicky ktore studuju, ja si totiz neviem predstavit nechcat svoje babo na krku mamine a uz vobec nie opatrovatelke....., ja studujem, tuzim po babatku ale nemozem kvoli skole.....

lenuliatko

zuzka to je super:D tesim sa stebou.uvidis ze neolutujes.preco by si sa mala obmedzovat kvoli takemu debilovi.ja ti zarucujem ze olutuje a este zatebou pilezie na kolenach.ale to je teraz menej podstatne.podstatne e ze sa tesis aj ked ta trapi vsetko okolo.to nechaj tak.uvidis nic nevymenis za ten pohlad na svoje dietatko :)
inac mne sa zapacilo meno ESTER pre dievcatko poslednu dobu.ked budeme mat druhe babo a bude to dievcatko bude to ester:)ale to bude az ked skoncim skolu asi.och dost daleko este.

1zuzana2

Ahojte kocky, ozyvam sa asi po tyzdni.. Taak bola som v pondelok na ultrazvuku a prvy krat som videla svoje babulo, taka bublinka a v nom skvrna.. To bolo pekne.. Som asi v 6 tt. Domka je to skvele, moja mamina a ocino sa tesia na svoje prve vnuca, konecne sa na si nakopli prerabat byt, pretoze uz dlhe roky sa im nechcelo, teraz uz ,,musia,,. A otec dietata je totalny id..., niesom s nim v kontakte, len viem tolko ze po rodinne rozsiruje a po svojom okoli ze on je neplodny, a kupil si psa.. Takze svoje dieta vymenil za psa, z dovodu aby ho doma niekto cakal. Matersku budem mat skvelu, hned v podnelok som bola na socialke, 16 tis prvych 37 tyzdnov.. super..Takze rozhodnuta, babulko sa necham, hoc aj sama, moj nazor radsej bez debila ako s debilom.. A mam uz aj meno, bude sa volat Matej.. je to meno, ktore mi nic a nikoho nepripomina, co si myslim ze je dobre...

lenuliatko

ja som az dnes sa dostala k medovnikom.prisla kamoska s malou viktorkou.ta hned zaspala tak sme ju ulozili do postielky ale alexandra nechcela spat.tak ju vzala vonku sa prejst a unavit ju trosku.pobehala niekde po obchodocha mala vitkora spala asi 3 hodiny v kuse.tak som si urobila medovnicky a tak.joj fajne vsetko vonia.prisiel mareka si rpevaril vino s klincekami.vonia to tu ako na svahu v bufete :D

lenuliatko

ja by som to tak rada mame vsetko povedala ale nechcem aby sa trapila ze ma pustila od nej tak daleko a ze je moja svokra taka neprijemna.a nic by nevyriesila ved je na druhom konci slovenska.vzdy sme si vsetko hovorili no toto jej nevravim bola by ztoho velmi smutna a obvinovala by sa.

dd

ja sice mojej mamine vela veci poviem, ale nehovorim jej vsetko, tiez sa tym velmi trapi.tiez ju trapilo, ze som otehotnela pocas skoly, myslela si, ze skolu necham a nakoniec je tiez hrda, ze som skolu dorobila(s velkou pomocou mojich rodicov) a ze maju krasnu zdravu vnucku :).

lenuliatko

heslo:sama sebe si :) nebudu tu vecne takze snad to v zdravi bez ujmy na psychike prezijeme :)
ale mne dobre padne ked sa mozem vyzalovat.mame take veci nevravim lebo by sa trapila ze kde ma to vydala a tak.mala uz dost ked ma musela pustit uz v 18 niekde prec...dost ju to trapilo.ale teraz je hrda ze ma prijali na medinua ze ma nadhernu vnucku..