tehotenske brusko

_Marek

no som rad ze sa jej tu aj niekto zastal ale nemusite brat internet tak vazne.ved to nie je zivot.ja len ze nehadajte sa kvoli lenke nebude tu uz pisat ja jej to zatrhnem urcite lebo toto ked si precita bude jej zle z toho akurat tak.
silvane alebo kto to bol by som len chcel odkazat nech si lepsie nastuduje choroby malych deti aby vedela za ake choroby mozu rodicia a za ake nemozu.
aj napriek vsetkemu vam ostatnym pozitivnym ludom chceme zazelat VESELE VIANOCE A STASTNY NOVY ROK.

radana

Krisha,to si vystihla,ze vela ludi ako keby Lenku sleduje co a kam napise a hned sa do nej pustaju.A prave preto som sa Lenky zastala.Tiez sme si predtym pisali a rada si od nej precitam,ako sa ma,ako sa ma malicka.Marek sem napisal,ze potrebuje pomoc,lebo Lenka je v nemocnici s malickou a Silvana sa do nej nemiestne,hnusno pustila,namiesto toho,aby pomohla,len osocovala.Tak ale vselijaki ludia sme na svete....Este raz prajem vsetkym krasne vianoce...

krisha

oznacila som tuto temu len preto, ze citam Lenkine prispevky a je mi luto, ak ju niekto uraza. Je to jej zivot, ako si zariadi,tak ma. Uz mi to tak pripada, ze vela ludi ju sleduje co a kam napise a hned sa do nej pustaju. Je pravda, ze Radana si zastavala Lenku a to iste som v podstate urobila aj ja. Dakujem za pochopenie

Macca

To je mozne, ale v 1000cich temach je nemozne skumat objektivitu. Ak mate problemy s problemovimi ludmi, treba ich nahlasit a ja sa o to postaram :)

lenuliatko

lenku s malou vzali do nemocnice.alex mala tvrde brusko a asi 2 hodiny revala az bola modra.co by som jej mal vziat do nemocnice?ja ani netusim.vraj tam budu mozno do pondelka.alex ma koliku a aj zltacku asi.
marek