tehotenske brusko

ivanka_83

ahojte.nieco som tu precitala.a chcem len dodat ku kojeniu-nemusite sa bat, ze budete mat prsia az po kolena.ja kojim11 mesiacou a z toho poslednych 9 len z jedneho.a z toho co nekojim-nemam po kolena..aleasi ked dokojim pojdem na plastiku-to sa prsia vymodeluju-bez pouzitia silikonov.videla som vela fotiek a vypada to super.tak mamky nebojte

_Marek

ale jej uz raz aj spadol na zem.utrapila ho :D
ani mi nehovor my mame vo firme taky zhon ze to je nieco sialene.dufam ze postihame vsetko.tiez si nemozem dat ludom dovolenku aj keby som rad no proste sam to nezvladnem tak sa snazim ludi prestriedat aby si aspon nejako uzili vianoce.dnes nitko nebol v praci ani vcera ani zajtra nebudu.a potom v piatok pojdeme urcite.

dd

hmm...to asi jedine keby ste z toho stareho note vybrali disk(ak je dobry)a cez nejaky prevodnik to napojit k novemu note a nakopirovat..
to verim, ze euro narobilo a narobi neplechu...byv.spoluziacka, dobra kamaratka robi v banke a chuda vravela, ze vobec nema dovolenku teraz cez vianoce, ze bude musiet do roboty, kvoli euru..tak som sa tesila, ze by nas konecne dosla pozriet, uz sme sa nevideli velmi dlho, vyse pol roka :(.nuz ale budeme si musiet pockat, az jej to vyjde..je s tym roboty vyse hlavy..nam beznym ludom to robi problemy.nie to este firmama...pevne nervy zelam!

_Marek

skusal som ho dat nejako dokopy ale neslo to.na vianoce som jej dal netbook tak snad ked urobi fotky posle.ale tie stare tam nema ale boli uzasne.robi krasne fotky.
taky paradox lenka chce byt doktorka ale nema velmi rada nemocnice ak ma v nej lezat.ale to asi kazdy.takze tak.teraz tiez spia a ja tu musim pracovat na pc uz mi to lezie a nervy.ten prechod na euro sposobil vela komplikacii.vobec sa nan netesim.

dd

ved jasne..vsak prip.sa mozete ozvat na moj mail..co tu mam uvedeny(ten tak casto nepouzivam, ale potom z toho mailu napisem Lenke iny, na ktorom som denne, ked mi napise..)..Lenka mi slubila, ze mi posle foto, ale pisala, ze sa jej pokazil notebook a este aj ta nemocnica...tak verim, ze nema casu...urcite to bolo velmi stresujuce ako pre Lenku, tak aj pre Alexandru, mozno preto aj mala prespala dnes cely den..konecne domace prostredie, tak sa upokojila..

_Marek

ani nie.napchali do nej nieco.lenka sa tomu lepsie rozumie ako ja.ja sa rozumiem akurat tak do aut a do varenia.lenka ti to snad lepsie vysvetli ak tu este napise.lebo uz som jej to zatrhol aspon na nejaku dobu.nie je mozne aby niekto takto utocil.akceptujem ze nie kazdy sa kazdemu pozdava ale d frasa chodit zanou do kazdej temy a hned reagovat nanu na jej meno a na vsetko co sou suvisi je podla mna uz chorobne.alex sa uz trochu upokojila.vacsinu dna prespala a Lenka je tiez taka nejaka unavena a smutna zo vsetkeho.dost ju vzalo ze musia ist do nemocnice a este ktomu na sviatky.ale tesi ju aspon to ze mala uz tolko neplace takze ju to brusko asi az take neboli a polepsilo sa jej.ale radsej to nebudeme rozoberat az tak do hlbky lebo este to NIEKOMU bude prekazat ze si vobec dovolim hovorit o nejakom probleme.

dd

uff..tak to mi je luto, ze ste takto dopadli, ale aspon ze ste boli na vianoce spolu!ved Ty si sikovny, aj ked na poslednu chvilu, ale ste to zvladli :)1
no ja ked som bola s malou po porode so zltackou, tak tam vravela detska doktorka, ze moze sa aj neskor objavit..ale ze je lepsie, ked to dieta chyti este v nemocnici, ze sa na to hned pride a hned sa zacne liecit.ked si pomozete navzajom, tak to urcite v pohode zvladnete a bude uz dobre!a kolika ako?uz je to ok?

_Marek

zdravim dd!no ano mala ma koliku a este komu aj zltacku.co nechapem preco az teraz.myslel som si ze je to vzdy tesne po narodeni.
vraj si to musime preplakat a ze vraj bude lepsie.vsetko sme stihli len na poslednu chvilu pustli ich dnes na obed domou.musel som stihnut vsetko pripravit.vacsinu casu spia odkedy prisli z nemocnice.
takze tak.a co sa tyka tych prispevkov bolo to horsie este ze to admin vymazal.tak aj vam pekne vianoce.

dd

Lenka, Marek, Alexandra,Zuzana zelam Vam krasne, pohodove, laskyplne Vianoce! a aj vsetkym ostatnym ludom dobrej vole!
dlho som tu nebola..ako citam, tak ludia sa asi nezastavia..netreba si z toho nic robit, ja sa vzdy tesim, ked tu Lenka napises, ako sa mate!je mi luto, ze ste skoncili v nemocnici, ja som aj mala na mysli Ti to napisat, ci Alex nema koliku..len som potom uz nesadla za pc..dufam, ze uz ste aj doma, v poriadku!majte sa krasne a nech sa Vam dari!