tehotenske brusko

elle

Zle som sa vyjadrila... vaha baatka je v ramci normy, aj ked podla tabuliek je o tyzden vacsie.
Neviem preco, ale zda sa mi to privela oblecenia, sice zavisi aj od konkretneho kusku a materialu asi.

mojaeni

Boli ste niektora z vas pocas tehot. chora? myslim chripka, prechladnutie, kasel...tak ako v prvom tehot. mi nebolo vobec nic, teraz na man vsetko lezie. MAm za sebou crevnu virozu a taerz som zas poriadne nachladnuta, hlieny, bolesti hlavy, zvysene teploty. Som z toho nervozna a musim stale mysliet na to, ci to nejak neublizi dietatku.

lenuliatko

no nie je to dobre babu sa robia potnicky.neprala som to viac krat sa sebou a zehlim veci lebo sa tam nicia bakterie.moja alex vazila 3,80 kg a merala 48 cm.velmi rychlo pribera.

mrvulka

dodatok:väčšinou som obliekala detičkám v zime overály.pod ne len punčochy.Tak,tak,netreba prehrievať deti.

mrvulka

ja som obliekala asi tak isto:body,tričko s dlhým rukávkom,dupačky,alebo punčochy a tepláčky.Pri izbovej teplote 22 st.To v období,už bez perinky.Keď malo studené rúčky,dala som svetrík bavlnený.Vonku tak isto+ bundička ,voľne do deky a fusaku.keď boli staršie ako 4 mesiace,do fusaka som dávala bez deky.Podotýkam,že mala som staršie fusáky,nie tie dnešné,hrubé z ovčej vlny.

mojaeni

Elle, aj do najmensieho cisla dupaciek alebo bodikov by sa ti babatko malo zmestit. Predpokladam, ze nebude mat 5kil hned pri porode.
Ja mam tiez aprilove diatatko a dalsie cakakm 4.jula.
Ale tych najmensich veciciek si nemusis kupovat vela, lebo babatko strasne rychlo rastie a v priebehu dvoch tyzdnov musis menit 56 na 62 atd.Uz skor tie vacsie ciasla ti vynosi ovela dlhsie, nietore vecicky mala nosila od troch aj do 6, 7mesiacov.

elle

Zevraj to je nebezpecne ked je babatku moc teplo, treba dobre odhadnut mnozstvo oblecenia. A ked si kupila nejake vecicky, prala si ich raz alebo viackrat za sebou? Treba to aj zehlit? Kolko pribrala tvoja malicka za mesiac? Inak tiez sa obavam toho ze budem mat mega babo. Hlavne sa obavam porodu. Nechapem to, lebo zatial som pribrala len 7 kilo. Ale doktor mi povedal ze ta vaha babatka je v norme a az v 36tt. sa uvidi ci bude moc velke.

lenuliatko

a obliekam ju dobre myslis?
ja mam niekedy pocit ze vobec sa vtom nevyznam...a mala je taka velka ze zo vsetkeho vyrastla z tyzdna na tyzden.hruza :D
no jo teda 18.budu dva mesiace som sa sekla :D :D truba :D

lenuliatko

vacsinou davam malej teraz len dupacky a tricko ked sme doma.mame doma dost teplo.ale ked niekam ideme urcite body a dupacky a mikinku a este topanocky :)