tehotenske brusko

lenuliatko

no ja nestiham nejako.a vyzera to tak ze na buduci rok uz budem musiet zacat studovat tu medicinu.inak by som musela zase robit prijimacky.no takze ako budeme toto stihat nikto netusi.a neviem no.neviem si predstavit zeby som mala k malej dat nejaku opatrovatelku alebo co.
musim sa snim porozpravat lebo to stahovanie mi nevyhovuje vobec.len ked on je taky nadseny a vsetko.chce tam ist ale budem mu to asi musiet vysvetlit lebo nerozumie asi ze co by to bol za zmatok.
aj nam svokra volala.ze aby sme prisli na obed.hmmm neviem.mozno aj pojdeme.mne je to jedno.kvoli svokrovi by som sla.

dd

nuz co, taki ludia sa najdu..nestretavame v zivote len tych najlepsich, ktorym sadneme a ktori sadnu nam..netreba sa tym hlavne trapit..
hmm..sak sa s Marekom porozpravaj, aby Ste si to vyriesili.chapem, ze na byte je Ti lepsie, lebo tych par desiatok m stvorcovych co mas na starosti, je oproti domu malickost a popri malom babatku je ten byt ovela vyhodnejsi..vidim to aj ja, v podstate sa stareme o nasu izbu, kuchynu, chodbu a kupelnu a je to akurat tak v pohode..
u nas bola dnes svokra, asi jej uz velmi chybala Betka..aj som ju davala neskoro spinkat, aby potom zase nevykrikovala, ze jej ani nedovolim sa s Betkou pohrat..a uz sa ma vypytovala, ze co robime cez vikend, ze aby sme prisli.
zelam Vam krasne dni a nech Alexandra poslucha a je zdrava! :)

lenuliatko

ahoj dd...no ja som tu len ma nejako odrazaju zavistlivi a zloprajni ludia pisat sem.nebavi ma to.uz nemam ztoho taku radost ked sa sniekmy poradim lebo hned namna niekto vyskoci ze co tu pisem o problemoch mojho decka.no lebo toto forum je o zdravi.
no a mali sme teraz v nedelu krstiny takze bol zhon.no a marek sa pomaly snazi nas prestahovat.mne sa velmi nechce ale on znasa pomaly vsteky veci do domu.nechcem tam este ist lebo mne je v byte dobre a teraz mala este potrebuje vela starostlivosti a v dome nebudem nic stihat.ked zacnu znasat vsetok nabytok bude to treba kontrolovat a to bude zhon.lenze ostane to asi namne lebo marek je v praci maju toho vela.ja som chcela ale pockat este.nemozem ani malu nikomu nechat lebo ju stale kojim a svokre ju nedam.neviem ako to vyriesime.ale som unavena z toho vsetkeho.dufam ze to mareka prejde a nebude sa tam tak nahlit.neviem co sa tak ponahla.ja neviem no.
ja som zvedava kedy alex zacne hovorit blabotat ako tvoja betka.phanecku to bude ked bude pomne.ja som bola zevraj velmi ukecana.

dd

ahoj Lenka, kde si?ako sa mate? co mala Alexandra?mne Betka uz zacina poriadne blabotat za usami :D a opakovat, moji rodicia so sestrou boli z nej hotovi, ked nas boli dnes pozriet..

dd

ahoj Mia..ja som bola cca naraz tehotna s byvalou spoluziackou z VS, porodila o mesiac skor ako ja..pred tehu bola chudulinka, cez tehu pribrala 18kg a cca pol roka po porode, ked sme sa videli, tak bola presne taka ista chudulinka, ako pred tehu..ja som pred tehu mala na 158cm vahu 50-51kg, tiez som pribrala cca tych 18kg, hned po porode sa mi maminka troska smiala, ze ci tam nemam este jedno babo, lebo mi ostalo trocha brusko.nejaky ten tyz. po porode som mala 58kg a tuto vahu som si drzala cca rok..ako som skoncila skolu, tak este akymsi zazrakom zmizlo 6kg.momentalne mam 53kg(ako po vianociach:D), brusko mam troska, je vidno, ze je to tuk, ale nie je to nejake strasne, manzel ma vacsie :D a strie sa mi nastastie nespravili..

ivanka_83

mia90-ja keby som nepribrala 30 kg.-nemala by som strie.lebo som priberala malo a az posledny trimester vela a popraskala som posledny tyzden-takze to je aj o rozpeti pleti.proste na tu moju to uz bolo moc.mam krem z ameriky a to je to jedine co pomaha.je drahy-ale strie sa zacinaju podobat farbe pleti a trocha sa zatiahli.normalne zostanu strieborne.ale ja ich mam take pletove.nemat ten krem, tak asi to mam ovela horsie.aste mam 4 kg nadvahu.a asi pojdem na plastiku brucha, lebo mi trosha visi pletked stojim.a ked sa zohnem, visi ovela viac...

mia90

baby mozno ste to tu uz rozoberali,ale necitala som to, ake brucho vam ostalo po pôrode? pretoze kamaratka je skoro rok po pôrode, a uz den po pôrode by na nu clovek nepovedal ze rodila,absolutne ziadna stria, ziadne ovisnute brucho nic.este krajsie ako moje:Dno je ale pravda ze mala malinke brusko ale aj tak. ale zase na druhej strane sesternica tiez mala malinke brucho,tak ho ma cele zo strii a tiez taku ako keby huspeninu,a ani jedna nepouzivala ziadne pripravky.myslite ze to je aj nejake geneticky??

leerka

lenuliatko, to som nevedela, ze ludia tu sudia ostatnych podla toho, akeho maju psa....tak to sme aj my potom prachaci, my mame totizto labradora.... a ani som o tom nevedela, ze mame "drahe" plemeno.... ludi stale bavi napadat ta, resp asi iba tu jednu osobu...kasli na nu, ved naco sa nad tym budes pozastavovat.....ludia su zavistlivi,,,ved sme na slovensku, tak sa nieto co cudovat....