tehotenske brusko

ivanka_83

na slovensku mate vsetko ovela drahsie..prave tu v cr predavaju maminy veci po detoch a su mnohe ako nove.pekne ich popisu, nafotia a za smiesne peniaze.mam dobre skusenosti.a svokra nam doniesla vela peknych veci zo slovenska, ale vetsina sa strasne rychlo obnosila..a to som sa divala na net.jedno body za 150 skved to nieje normalne.nas maly ma asi 15 bodyciek na obdobie asi 3 mesiacov, 10 pyzamiek..kazdy nieje milionar.ja sa teda nemusim stazovat.to vobec.ale nepaci sa mi, jake to ja na slovensku drahe a je tam taka malinka rodicovska..

lenuliatko

kym som neotehotnela nevedela som presne ako to je v tych obchodikoch ake ceny a tak.ale bola som teda prekvapena lebo ked som vosla do nejake takeho obchodu tie vecicky boli dost drahe teda.ale uz som si nato nejako zvykla.ale niektore ceny ked vidim panecku.ked som kupila fusak stale nehorazne peniaze ale tak zase sa oplatil no.aj ten kocik az mi dych vyrazilo :D

ivanka_83

no ono prave znacka chicco ma kvalitne veci-mame hracky.ale tie oblecky niesu priamo znacka chicco, len sa predavaju v tom obchode.a to som zistila, ze aj v globuse...coccodrile mame kombinezu a je dobra.a aj ostatne veci maju fajn.ten trio kociar je pekny, zaujimavy.ja som mala stary hlboky aj novy hlboky quinny buzz.a ten stary bol lepsi...ale sportovy quinny buzz je super.dobre veci su v H&M.ale dost drahe.preto kupujem body a dupky v tesku-lacne a dobre.inak mame nachystane tiez vetsie velikosti.od pumy, nike.ale mam aj z druhej ruky.a niesu vobec obnosene tie veci-ako rifliky.a na doma skoro vsetko mam od niekoho.a nemozem sa stazovat.vzdy co kupim je ciste a pekne

lenuliatko

no ja zatial teda nemam nejaku hroznu skusenost s praskami.
vecicky malej nakupujem hocikde.nemam nejake vybrane obchody.ale teda snazim sa aby mala kvalitne veci znackove ziadne smejdy.na dietati by sa nemalo setrit.tiez som kupila nejake veci v tescu,manzel podonasal tolko veci pocas mojho tehu ze mame dost.nakupoval malej veci aj bezomna lebo ho zachvatil amok nakupovania az mu ztoho siblo.raz bol na sluzobke v madride a doniesol nadherne veci satocky a klobuciky topanocky ale to je na vacsie dietatko takze musime pockat kym mala dorastie.ale uz som kupovala aj v eniky beniky obchodiku-zavinovacku a fusak,kocik som kupovala v chiccu TRIO FOR ME.je perfektny.tri rozne variace.v coccodrille som kupovala nejake vecicky.ale daju sa hocikde kupit.nemam rada take obchody kde ked nieco kupim hend sa to rozpadne.kamoske sa narodila pred polrokom dcerka a ta to hned vsteko otestovala tak ma vystrihala pred niektorymi ocbchodmi ze nei su dobre.ale nepoznam presne znacky ja ked vidim obchodik s detskym oblecenim idem tam a ani neviem kde som casto :D

ivanka_83

elle a kludne vyper aj dvakrat.oblecenie asi niecim napustaju.mam nove pyzamo a musela som ho oprat, lebo hryzlo...hlavne ze kupene v c&a za 650 kc.a detom treba kupovat kvalitne veci, lebo tie lacne na babenka su asi fakt niecim hnusnym napustene...ja kuopujem bodycka a dupacky v tesku.za dobru cenu a dost kvalitne.to co som kupila v chiccu sa znicilo po prvom vyprani...baby kde nakupujete na babenka?ved tie ceny su nenormalne

ivanka_83

sensitive som neskusala.ale mali sme neutral prasok aj avivas.a tzo bolo tiez dost dobre.ale fakt drahe.prasok, asi 400 gr.stal 400 sk.uz sa fakt nepamatam.a ta avivas-liter 250 sk.kupene v dm.fakt si nepamatam ceny.ale tie orechy sa volaju mydlove orechy.su to take akoby skrupinky male.pol kila stalo 180 sk a to pol kilo pouzivam priblizne 7 mesiacou a este tam mam asi tretinu.fakt to vydrzi strasne dlho a aj zmekcuju latku.je to prirodny praci prostriedok.ja som to kupila v cesku.ale urcite to maju aj na slovensku.detska plet je velmi jemna.a prasky su moc agresivne.v orechoch perem aj spodne pradlo, tricka a to co neni moc spinave

elle

ivanka a co myslis pod "orechmi"? Neznackovy praci prasok? No ja som si myslela ze po kupe oblecenia ho vyperiem hned dvakrat po sebe a potom ho prezehlim. Ale asi to netreba prehanat s tou hygienou? Skusala si Silan sensitive? Tiez je taky agresivny?
Baby mne tak tlaci to brucho na rebra ze uz nemozem sediet ani stat, no hruza!

ivanka_83

ale kolis ju.ved to deti miluju.ja som kolisala a nie dlho.dnes sa boja mamky, len aby deti neboli na niecom zavisle a pritom je to len take strasenie chytrych starsich...alebo s tym cumlom-ber mu ho, inak ho bude cumlat do 3 rokov.ja som povedala-a nech si cumle jak dlho chce.v 18 uz urcite cumlat nebude.proste sa nestresujem a nestrasim.no a maly ho mal plne 4 mesiace.a pak sam od seba uz nechcel...aj prso dostane kedy chce.len tak na cuckanie.ani nepije.a na verejnosti si vobec nepyta.a to som si citala, jak su s tym problemy...k tomu praniu-je dobre vyprat oblecenie pred prvym pouzitim.a mam vybornu skusenost s pracymi orechmi.malemu v tom perem.sice to nevypere perfektne ako persil-ale, raz som malemu vyprala v persile a dala vonavu avivas a hned mal spatnu plet.som z toho bola nestastna a teraz len v orechoch perem.a bez avivaze...

lenuliatko

cawte baby ako mate?pozeram ze ste tu rozbehli riadnu diskusiu a obleceni zavinovackach atd....:) ja davam malu takisto do zavinovacky.dobre sa jej vtom zaspava je pokojnejsia.ale uz ju tak nekolisem na rukach.aby si nato nezvykla velmi.

ivanka_83

moje nebolo nonstop v zavinovacke nikdy.len ked spinkal.a cez den moc nenaspal.dnes viem, ze som si mala kupit satok, lebo chcel byt stale na tele...v zavinovacke bol ked zaspaval cez den a celu noc.asi tak po 3 mesiacoch uz chcel mat ruky vonku.no ale ten nas je dost aktivny, od 4 mesiaca sa pokusal plazit, v 5 mesiaci sa uz plazil, vsetko ho zaujimalo.podla tabuliek nol dost dopredu a tym mal vela zazitkou a nemohol zaspat.tak som ho mala v zavinovacke a zaspal.a to bola sranda, lebo mu trcali nozicky a rucicky mal skrizene na hrudniku ako mumia a schovane v zavinovacke.a ihned zaspal.len som ho asi POL minuty pohojdala.a bol tak zabaleny a spal cez den.v noci vetsinou uz bez zavinovacky.no proste sa netrhal z rozrusenia.ale kazde dieta si vie povedat kedy uz v nej nechce byt.niektore ju nepotrebuju vobec.ale ked zle spi od narodenia, je dobre mat zavinocku-nech sa nebudi z vlastneho pohybu