tehotenske brusko

elle

Ja teraz cmulam Rhinalergy, to je homeopatikum od Boiron, tak dufam ze budu nejake pozitivne zmeny, lebo sa mi zda ze cim viac si striekam do nosa, tym som viac zavisla na tom svinstve a nos sa mi castejsie upchava. Davam si aj Sterimar 6 krat za den a zda sa mi ze je to lepsie. Manzel mi zajtra ide kupovat zvlhcovac vzduchu.

lenuliatko

ja si myslim ze fusak je dost teply a aj v kociku um musi byt horuco takze sa snazim no vzdy ju tak obliect aby sa chudatko nesporila.ale ked mam stale pocit ze proste je to malo alebo zas vela.neveim.som normalna?sa citim niekedy ako truba.

mojaeni

No ved prave. Momentalne uz tri noci nespim, alebo len na jednej strane, co neviem dychat. Nakupila som nejake homeopatika, ale co ja viem ci zaberu.

mrvulka

ja som za dva mesiace "vyčapkala"3 fľaštičky Olynthu.Bez toho som nemohla dýchať,a to ja neznesiem.Mala som ten pre bábätka od 0-2 rokov.

elle

Ja si tiez vyberam len bavlnene, tusim ze pre dojcata zo syntetiky ani nesiju.. ale existuju aj hrubsie aj tensie bavlnene vecicky, tak som to myslela.

elle

mojaeni ja som chvalabohu zdrava, ale alergicka nadcha ma trapi. Mam upchaty nos a nic mi nezabera len sprej do nosa, co tehotne nemozu. Snazim sa to neprehanat, pouzivam detske spreje, no aj tak sa bojim o dieta.

mojaeni

Elle, mne povedali tyzden pred porodom na sone, ze babatko bude velke, fu tak som sa pripravovala, ze nejakeho valibuka privedeim na svet. A moja dcerka vazila 3,20, cize idealne...

mrvulka

no ja som používala len bavlnené vecičky materiál ako sú bodíky.tenučká bavlna.žiaden flauš,vlnené svetre,len tenučká,vzdušná bavlna a bolo to fajn.