Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tehotenske brusko

dd

ano, akurat som to docitala tu temu...videla som, ze si pridala do pripomienok prispevok..je to trapne a kaslat na nich...zas ten isty..on ma straasne vela majetku a cennych veci, my sme oproti nemu chudaci, len on je taky solidarny, ze to nedava najavo :D..kaslat na to..majte sa pekne a taki nech Ti nerobia vrasky na cele...ja mam chut akurat sa tomu dobrakovi, co nam to sposobil podakovat dole na nastenke pri vchode..nech sa vidi :)..

lenuliatko

ja som zase v sekcii ostatne:o zvoeratkach si precitaj zase stretka dobroprajnych ludi.napisal som ake plemeno je moj pes a uz hned ze sa vysvatujme ze mam retrivera a ze to je drahy pes a neviem co este.a ze kocik pre malu stal 30 tisic co ani nestal a ze nie kazdy si moze dovolit.no nie kupim malej rozhegany kociar za tisicku ked jej mozem kupit lepsi na dlhsie obdobie a je to dobra investicia nie len na jeden rok.
jooooooooooj .niektori ludia su debilny fakt.
tak aspon ze ste to auticko nejako dali dokopy a vybavili si to.

dd

Lenka, tak to som velmi rada, ze uz mate zdravu farbu! :)
tak aj Vas pekne privitali teda..sme dnes boli v pneuservise s tym kolesom...pneumatika je znicena, pouzitelna max.na vozik, ktory ale nemame, takze ju mozeme rovno vyhodit..novu samozrejme uz nikde na skladoch nemaju, manzel ju objednaval nakoniec cez internet, mala by prist niekedy bud.tyzden..dufam..zatial teda budeme na rezerve a nikde dalej, ako na nakup nepojdeme..nuz co.."dobroprajni ludia" nevymreli a "zarobili" nam naklady..majte sa pekne a nech sa Vam dobre dari nadalej! :)

lenuliatko

ahojte baby .tak vraj to ma mala asi z toho co som zjedla.ze mozno som si ani neuvedomila a v nejakom jedle boli veci na ktore mala takto reaguje ale ze nevadi.dala nam prasok nato.nic vazne.ani ekzem ze sa nemusim stresovat ze male babatka to maju casto.ale povedala ze aj crievka a vsetko sa nam uz zlepsuje.ze ma mala aj lepsiu farbu a ze sa aj viacej usmieva ako vidi.joj tesim sa hrozne :)
dd to mi je luto s tym defektom.je to fakt blbe.niektory ludia su az prilis velky greenpeacaci asi.aj nam sa to uz stalo.tak nas privitali v novom byt vies.rovno rped bytovkou sa nam niekto prerezal gumy.tri.no hruza.marek tak nadaval ze som az odisla radsej inde :D

ivanka_83

no ludia su zlostni niekedy...lenuliatko-mal to aj moj syn.a moja doktorka, vlastne jeho mi povedala, ze to je z toho, ze som jedla multivitaminy pre tehotne.a teraz sa to dostava von.okamzite som ich pestala jest-tie pre kojace.ale nemusis sa bat.to odide

ivanka_83

no ludia su zlostni niekedy...lenuliatko-mal to aj moj syn.a moja doktorka, vlastne jeho mi povedala, ze to je z toho, ze som jedla multivitaminy pre tehotne.a teraz sa to dostava von.okamzite som ich pestala jest-tie pre kojace.ale nemusis sa bat.to odide

dd

ahojte baby..
Lenka, to by aj mna zaujimalo, co je s musiatkom...hadam sa len maju dobre...neviem uz, nepamatam kolko sa neozvala, ale tipujem, ze uz je viac ako v 5.mes..podla mna moze byt tak 6-7..no neviem..nejdem sa hadat..inak aj my sme mali ekzem, tiez presne na lickach, Betka mala asi take nieco ako si napisala a mala dost drsne licka..inde nemala nic, vobec, ani bodku..proste len licka..aj sa jej to niekedy este urobi, ked daco popapa ona, alebo ja..bola som s tym u pediatra vtedy, ale poslal ma aj ku koznej, ta mi na to dala taky tekuty puder a holtov krem..ten krem jej aj pomaha na zadocek, ked ma z plienky zacervenany, aj ked dost smrdi :D.
mrvulka - ja som tu temu citala ale len uplne na zaciatku a napisala som tam 2prispevky a tym som skoncila..aj som kukala tusim predvcerom, ze je medzi najdiskutovanejsimi temami..aj som mala chut nakuknut, ale nakoniec som sa na to vykaslala..a mam pocit, ze som urobila velmi dobre..my sme sa dnes tiez "popalili" na ludoch..nam nejaka "dobra dusa" vypustila kolo na aute, od spolujazdca predne a dosli sme na to tak po 300m jazdy na prazdnej pneu..takze si manzel akurat tak dobre zanadaval a z otocky na nakup zakladnych potravin bolo dlhe tackanie sa po meste..takze zajtra zase tak letime do pneuservisu, nech pozru pneumatiku, ci nie je dosekana..nejaky "mudry" clovek nam takto poskodil a to zrejme len kvoli tomu, ze sa mu nepacilo, ze sme zaparkovali na kusku zasnezenej travy pred panelakom, lebo ine parkovacie miesto uz nebolo volne..super nie?!

lenuliatko

hmm no ved mam to aj v plane.len som chcela vediet ze ci mi nevies aj ty alebo niekto iny poradit.och.niekedy mam pocit ze je nejako toho vela.je to tazsie ako som si myslela :) ale mam krasnu dceru ktora mi dava chut sa usmievat :)

mrvulka

môže byť aj z prášku.ťažko si to je takto predstaviť.ja som prešla všetkým.aj reakciou na prášok,aj exzémom,aj...
skoč k detskej,väčšinou už na detskom ti pomôže lekárka