ahojte baby..
Lenka, to by aj mna zaujimalo, co je s musiatkom...hadam sa len maju dobre...neviem uz, nepamatam kolko sa neozvala, ale tipujem, ze uz je viac ako v 5.mes..podla mna moze byt tak 6-7..no neviem..nejdem sa hadat..inak aj my sme mali ekzem, tiez presne na lickach, Betka mala asi take nieco ako si napisala a mala dost drsne licka..inde nemala nic, vobec, ani bodku..proste len licka..aj sa jej to niekedy este urobi, ked daco popapa ona, alebo ja..bola som s tym u pediatra vtedy, ale poslal ma aj ku koznej, ta mi na to dala taky tekuty puder a holtov krem..ten krem jej aj pomaha na zadocek, ked ma z plienky zacervenany, aj ked dost smrdi :D.
mrvulka - ja som tu temu citala ale len uplne na zaciatku a napisala som tam 2prispevky a tym som skoncila..aj som kukala tusim predvcerom, ze je medzi najdiskutovanejsimi temami..aj som mala chut nakuknut, ale nakoniec som sa na to vykaslala..a mam pocit, ze som urobila velmi dobre..my sme sa dnes tiez "popalili" na ludoch..nam nejaka "dobra dusa" vypustila kolo na aute, od spolujazdca predne a dosli sme na to tak po 300m jazdy na prazdnej pneu..takze si manzel akurat tak dobre zanadaval a z otocky na nakup zakladnych potravin bolo dlhe tackanie sa po meste..takze zajtra zase tak letime do pneuservisu, nech pozru pneumatiku, ci nie je dosekana..nejaky "mudry" clovek nam takto poskodil a to zrejme len kvoli tomu, ze sa mu nepacilo, ze sme zaparkovali na kusku zasnezenej travy pred panelakom, lebo ine parkovacie miesto uz nebolo volne..super nie?!