tehotenske brusko

lenuliatko

tak to si mala vidiet ako som ju obliekala uplne na zaciatku.ako tatar :D mamickou som len mesiac a stale sa bojim ze ak jej toho obleciem malo alebo zase vela.a stymi cislami ja som sa najprv orientovala podla nich ale potom som to vzdala.kamoske sa narodila dcerka a nakupila jej veci ktore jej boli velke lebo mala mala skoro 4,50 takze bola taky maly bambuch.orientovali sme sa skor tak podla oka.

elle

Tvoja malicka je naobliekana ako cibula :-D Ale teraz v zime je to asi nevyhnutne. Ja budem mat jarne aprilove babatko. A co s tymi cislami? Mam pravdu ked si myslim ze vacsie narodene babatka sa nevmestia do c.56? Trapi ma to, lebo potom som zbytocne nakupila a vyhodila peniazky.. Inak dakujem, teraz sa viem trocha zorientovat v obliekani :)

lenuliatko

ahoj elle.babatko v podstate obliekas ako ty uznas za vhodne.teda musis to prisposobit pocasiu a aby sa babatko nesporilo velmi.ja malej davam tricko dupacky teplacky alebo nohavicky a nato bundicku.alebo jej este nieco dam naviac a potom do fusaka.fusak je dost teply si myslim a aj v kociku je dost zababusena.a samozrejme ciapocka a rukavicky.

elle

Ahojte, poprosila by som niekoho o radu. Zacinam kupovat oblecenie pre babo a kupila som krasne body aj dupacky cislo 56. Zdaju sa mi prilis malinke a babatko bude asi trosku vacsie. Teraz som v 26tt. a vazi kilo aj daco. Myslite ze mu tuto velkost navleciem? Este sa chcem spytat, ze aka je postupnost v obliekani. Ci sa pod body, overal, ci dupacky este nieco dava, napr. kosielka alebo tricko. Dakujem :-)

dd

Ala, v podstate suhlasim s Elle, mam kamaratku, byvalu spoluziacku z VS, boli sme skoro naraz tehotne, ona bola pred tehu uplne chudulinka, cez tehu pribrala 18kg a pol roka po porode bola presne taka chudulinka, ako predtym.mala sice rizikove tehu, ale to kvoli inym zdrav.problemom a ma zdraveho chlapceka.a ak aj Tvoja mamka je taka chuda a ste 4zdravi surodenci, tak to mas asi v genoch, tu chodost..

ala12

To sa teším! Zdravé ženské orgány mám, pravidelný cyklus tiež aj spermie sú k dispozícii :-)
Inak aj moja mama je takáto aj bola a sme štyria. Tak sa asi nemusím obávať. Dik. A

elle

Ahoj Ala. Moja svagrina je taka chuda, ze ju upodozrievali z anorexie.Necakane otehotnela, pekne sa zagulatila, no po porode dcerky schudla a mala znova podvahu. Ked mala malicka rok aj nieco, chceli velmi dalsie babatko, aby sa dcera necitila sama. Aj sa to podarilo aj pri tej neskutocnej podvahe cakala dvojicky. Dnes maju deturence rok a su to zdrave babatka a svagrina je znova vychudnuta. Nevie pribrat popri tolkych detoch. Takze na vahe ani tak nezalezi ako na tom ci mas pravidelnu periodu, zdrave zenske organy a partner sikovne spermie:-)

ala12

Ahojte!
Neprečítala som všetko, iba letmo a vidím, že ste sa bavili na začiatku o priberaní a tak. Ja nie som ešte tehotna, ale chcela by som. Ale som chudá, mám len 47 kg a výška 167cm. Lenže ja som takáto od puberty. Proste nepriberá. Keby som sa deň nanajedla tak hneď schudnem, ale môžem jesť koľko chcem a nepriberiem. A jem úplne všetko, normálne. Niežeby mi to vadilo, alebo som zle vyzerala, to vôbec nie, som spokojná, ale tých pár kilov by sa mi zišlo. Trošku viac takého podkožného tuku :-) Ja len či to nebue vadiť pri tom tehotenstve. Nepoznáte niekoho takého, kto už tehotný bol? Ja sa na to vlastne veľmi, veľmi teším, lebo si myslím, že priberiem a budem taká - iná :-)