tehotenske brusko

lenuliatko

vsakze..:(
ja som teda nemohla ani sedieta ni lezat ani nic :D sranda.manzel ma volal balonik.tahal ma z postele a tak ako bager :D smiali sme sa dost.aj do sprchy som mala problem vojst otocit sa v nej a tak :D sedavala som ale na fit lopte a mala som pohyb chodila som tancovat.

elle

Ja len teraz zacinam nakupovat vybavicku v 27.tt. Chcem to vsetko naraz nakupit aj veci do nemocnice pre mna. Tuto sobotu ideme do Budapesti a bude vybavene dufam. To brucho mi tak rastie, ze za chvilu sa ani nepohnem a nechcem to vsetko na manzela nechat. Maly ma uz vyse kila :-) Tiez sa priklanam k znackovemu, no hlavne kvalitnemu tovaru, mam to stastie ze aj matersku budem mat najvyssiu moznu. Nechapem ako zeny na materskej mozu vyzit aj z toho minima, no klobuk dole.

lenuliatko

ja si to tiez myslim.ani moji rodicia neboli bohati ani milionari a predsa som mala vela kransych veci.to je otom kto vie ako hospodarit s peniazmi.a boli cas ked sme zili od vyplaty do vyplaty ked som bola mala.ale to bolo vtedy vela takych rodin a teraz je ich este viac.

ivanka_83

no ja viem ake to je nemat peniaze..a je to blbe.mam len jedno dieta a chcem si to uzit naplno.ten kocik som moc chcela.nikto mi nepomohol ani raz.fakt som bola strasne znicena z rodicovstva.a ten kociar mi moj doprial..inak este kupujem kvalitnu vyzivu malemu.proste som alergik a musime byt opatrni.a co mozme dat dietatu lepsie, nez zdravy zaklad?to, ze ma niekto nieco lepsie a kupuje kvalitne veci, este neznamena, ze je nejaky zbohatlik...hlavne, ze ti co vetsinou utocia utracaju majland za cigara-to zas ja taka bohata niesom..

lenuliatko

tak tomu ver ze zacne lebo nemozes mat ani drahy cumlik lebo uz sa tu vytahujes a neviem co :Dkazdy kto ma viac peniazi a moze si dovolit nieco lepsie kupi svojmu dietatu aj kocik za 20 tisic.to je normalna reakcia.ale tu su niektori ludia primitivni.

lenuliatko

men dala aj kamoska niektore vecicky po malej lebo za pol roka rychlo vyrastla a niektore veci jej nestihla este obliect.na zimu napriklad neodhadla velkost vobec a mala prerastla veci :)

ivanka_83

mna tiez mrzi, ked vidim jak sa divaju maminy so starsim kociarom na moj...ale na tom nezalezi.dolezite je ako sa ta mamka chova.ze miluje svoje dieta.a penazi by mali dostavat viac.bohuzial, niesme politici.ale netreba byt smutny.ono sa dieta zabavi aj s domacimi hrackami.nielen s drahymi..ja teda nesetrim na plenach a kozmetike, lebo mame nejaku citlivejsiu plet.ale to oblecenie nemusi byt vzdy nove a perfektne...

lenuliatko

je to tu dost drahe.a ved to je tak vies ludia malo zarabaju ale vsteko sa zdrazuje.ja ked ide nakupovata a vidim niektore mamicky stat len pred obchodom a prezeraju si veci a je im luto ze si to nemozu dovolit dost ma to stve kurnik.ved zeny na materskej tiez tazko pracuju mali by viacej dostavat aby ic deticky mali vsetko co potrebuju a nielen to ale aj viac.

ivanka_83

no ako je to s plienkami?ake pouzivate?stale kupujeme pampers.nieje to zbytocne?tu su stale akcie-82 ks za 360 kc.a popravde, tesko pleny su drahsie...