tehotenske brusko

ivanka_83

elle, ale niekedy si clovek musi vymenit skusenosti s kvalitou..samozrejme slusne.lenze na nete staci malo a hned to niekoho vytoci.vies co je zaujimave?ked sme jazdili v starej plecke-vsetci sa nam smiali, ale ked sme kupili nove, zacali zavidiet-hoci mali viac.....asi tak pozri, mne na jednom cr fore zrusiliregistraciu, lebo som nepisala mekcene.tu niektori ludia doslova hnusne nadavaju a nemaju zablokovany pristup na forum....

elle

Ved som ti napisala ze nehovorim o kociku, hovorim o inom majetku... A ja som si uz tieto veci davno uvedomila, bola som tak totiz vychovana :-) Chvalabohu..

lenuliatko

elle nemyslim ze ekd hovorim o kociku a o veciach co kupujem malej hovorim o majetku.to teda nie je majetok.ale to si uvedomis az neskor.
ivanka ja som nedohnala.mala mala mesiac pred porodom dva kila asi.a dorastla.
idem uz spat lebo som toho nenaspala vela tak to musim dohnat.cavko

elle

Nevadi po porode to hadam schudnem, ja som vzdy bola taka stihla, tak nerada by som zostala okruhla :-) Je pravda ze v noci sa uz nevyspim? V akych intervaloch sa koji babo v noci?

elle

Ivanka uz som si uvedomila ze bude lepsie nakupovat vacsie cisla. Ale take dupacky nevyhrnies. Myslim tam pri nohach. Ja si skor myslim ze cakam valibuka :-)) No dufam ze sa do 4.kil vmesti :-) A kolko asi vydrzi c. 56? Dva tyzdne?

lenuliatko

ja som pribrala len 9 kil :D dobre nie?:D ani neviem ako je to mozne lebo som boal srotovnik.vsetko som zjedla az mi zle bolo casto.ale rychlo som to zhodila.a konecne si mozem raz za cas obut aj cizmy na vysokom lebo pocas tehu nehrozi.

elle

Ved aj ja cvicim, aj mi to pomaha, no sediet a precitat si dobru knihu.. nehrozi. Vies Lenuliatko, ja radsej vobec ludom nerozpravam co mame, nemam potrebu to tu ani vypisovat. Tvarim sa niekedy ze nemam,aby som neiritovala okolie. Ludom dost lezie na nervy ked niekto rozprava o majetkovych veciach.Podla mna by sa o tychto veciach nemalo moc hovorit, aj podla bontonu. A to nehovorim len o kociku atd..

ivanka_83

to ja som pribrala 30 kg.sice som bola dost aktivna-ale nielen v pohybe, aj v jedeni.ale z postele ma dvihal ten moj....a to palenie žahy!strasne!!

ivanka_83

ja som matersku nemala-vinou uradnice v cr...ale neva.inak elle-kupuj kludne od vel.62.male hned z 56 vyrastie.a neni nikde napisane, ze to tvoje bude drobcek.nam hned doktor povedal, ze maly ma dlhe koncatiny.vela veci sme mali vetsich a ohla som rukavy, nohavice.lepsie, nez ked ma oblecek akurat.aspon je to pohodlnejsie...ale tiez sme mali vela veci na novorozena a od 0-3 mesiacov, a z toho hned vyrastol...