tehotenske brusko

elle

Moja skusenost hovori, aj mam zopar takych kamaratok, ze clovek pochadzajuci z chudobnych pomerov, ked sa nahle dostane k peniazom, nevie co zo sebou a vsetky ine hlbsie hodnoty idu bokom. Ja som nikdy netrpela nedostatkom, preto nemam potrebu sa svetu ukazovat..

ivanka_83

elle, vsak to je v poho.hele elle.clovek moze byt stastny aj s malom.bohuzial, dnes chce kazdy mat miliony, znackove handry...reklama, reklama, reklama.a hlavne.keby mali ludia viac dobrych vztahov a mali na to co potrebuju a nemuseli prosit stat o almuznu, neboli by taky zatrpknuti....

elle

Zavist je jedna vec, ale ked vyslovene ides za tym ze ludom podstrkujes svoje sukromne - rodinne zalezitosti, tak to je na zamyslenie. Poznam ludi ktori su v zivote vyrovnani, ziju v skromnosti a maju "na haku" co kto ma a lezie im ukrutne na nervy ked sa niekto chvasta, prestanu sa s nim stykat. Jednoducho vo vseobecnosti to ludia nemaju radi. To je moj uhol pohladu a nemam problem ho prezentovat. Ale sme odbocili od temy...

ivanka_83

to bola zasa pecka s tym zostatkom na ucte.ty si fakt vtipna...no chod uz spinkat.aj ja pojdem.a spime s malym do 8:30...

lenuliatko

ja som elle tiez nebola vychovana v blahobyte a myslim si ze normalne sme sa tu s ivanou bavili o tom ake veci sme detom nakupilia tak.normalne veci.nevymiename si info o zostatku na ucte.ja som si tu uz precitala fak hocico na tomto fore.a chodim tu uz len kvoli par ludom.a ti to vedia.

ivanka_83

ano.kocar nieje majetok...elle.si urcite dobre vychovana.napisem ti co sa mi stalo.ked som bola v parku so strsne starym kocikom, jedna sexy blondina s kocikom xlander si prezrela ten moj-cely a dost hnusne sa zasmiala.myslis, ze ma nastvala?nie.mna hlupost neurazi...ja take veci nerobim...