ahojte kocky...co sa tyka oblecenia - poviem Vam..dostavame kopy veci pre dcerku od svokry, ta mi pride niekedy, ako keby kupovala kazdu somarinu..momentalne mame tolko triciek, pyzam, nohavic, ako pomaly pre 3deti..snazim sa ale veci setrit, mozno sa hodia niekomu z rodiny niekedy..ja ked nieco kupujem, snazim sa hlavne, aby to bolo ucelove, dobre sa to dietatu nosilo a samozrejme, aby to bolo aj pekne..aj ked sme boli este studenti, ked sa nam dcerka narodila, nikdy sme na nej nesetrili.ja som uz skolu skoncila, manzel este doraba Ing. a popri tom brigaduje v jednej firme.nemame miliony, ale vyzit sa ako tak s obcasnou pomocou od rodiny da celkom(od svokra a manzelovych tiet a babky..).body a pyzamka mame tiez hlavne z tesca - su perfektne na nosenie a pyzamka sa mi pacia preto, ze su to cele oblecenia - od ruciciek, cez brusko, az po konce prstekov na nozickach :), cize ked sa aj dcerka odkope v noci, viem, ze jej nebude zima napr. na chrbatik.niekedy dostavame aj znackovejsie veci, kupovane v CR, od manzelovho uja.kocik sme kupovali uz pouzity, ale vyzeral ako novy, topanocky sa tiez snazime kupovat kvalitu.
co sa tyka praskov - ja odjakziva kupujem na dcerkine veci tekutu Lovelu, krasne vonia, tu vonu doslova zboznujem :D a dcerke vobec nevadi.avivaz som jej nikdy nedavala, citala som v jednej online poradni pediatra, co pisala jedna ceska pediatricka, ze malinkym babatkam sa vecicky v ziadnom pripade nemaju macat v avivazi, ze to moze drazdit..