tehotenske brusko

lenuliatko

to aa mne hovori.ako registrujem to aj som mu vdacna zato.ale aj tak by som chcela uz aj svoje peniazky zarabat.neviem ci vies ale ja som sa vydavala pred dvoma rokmi mala som 18 a po 4 mesiacoch manzelstva som otehotnela a akurat vtedy mi prisiel papier ze som prijata na medinu.no takze som nestihla ani ist na vysku ani do prace.takze zaraba len manzel.

ivanka_83

moj hovori, ze mame spolocne peniaze.ze to co zaraba je aj moje a nielen jeho.takze ja vlastne niesom na nom zavisla.dobre ho poznam.keby sme sa rozisli daval by mi peniaze bez okolkov..on uz je taky

ivanka_83

no a preco studuje, ked ma firmu?potrebuje skolu?mne teda zatial vysoka nechyba.moja praca je skutocne len o schopnostiach-ktore sa nedaju naucit v skole-ale len v praxi.bud clovek vie a ma na to.alebo nevie a nema na to...

lenuliatko

ja som takpovediac tiez zavisla na manzelovi.on studuje este na vyske mna stihli len prijat na medinu a este riadi firmu.takze ho nevidime cely den niekedy chodi dost neskoro niekedy ked az spime.je to tazke teraz lebo sa snazi aby sme mali vsetko co potrebujeme.ale ja s auz tesim na vysku uz by som aj sla teda :D
inaaac ma dnes krasne seklo asi alebo co ...zohla som sa na zem po vanicku a normalne ma tak pichlo ze som myslela ze sa rozlejem od bolesti :(

ivanka_83

inak ja som prave rozmyslala nad tym, ci niesme moc snobi, ked kupujeme pampersky.ale prave tesko pleny su za rovnaku cenu...

ivanka_83

to je pravda.ked necha skolu muz, tak je na vine zena...moj brat tiez chcel prerusit posledny rok na vyske-kvoli frajerke.no a nakoniec sa rozisli..a skola je
moj nema vysoku, nedokoncil ju a je chytry aj bez nej.ale je dobre mat skolu.si pamatam, jak v nemocnici volali tehotnu-pani magistra ˇˇ podte na kontrolu.a mne pani ivana podte na kontrolu...

dd

to mas uplnu pravdu...inak presne taky je aj moj manzel..ma tolko skusenosti, v tolkych oblastiach sa vyzna, presne ako si napisala, ze by sa uchytil snad uplne vsade :) a vysku doraba len preto, aby svokrovci dali pokoj..pretoze ked by ju nedorobil, vsetko by som si zlizla ja, ze je to moja vina atd..takze sa ho snazim nabadat, aby to skoncil, ked uz kvoli nicomu inemu,ale aspon kvoli tomu, aby sme mali pokoj.

mojaeni

dd: aj ja mam vyssie vzdelanie, ako moj muz,teraz mi je to vsak nanic. on ani ziadnu vysku nerobil. no zato je neskutocne obratny a ma perfektny rozhlad a mam pocit, ze nech by robil v akejkolvek oblasti, tak sa dobre uchyti.
Dokonca zaraba lepsi ako som zarabala ja s mojim vysokoskloskym vzdelanim.
Tieto posledne mesiace som normalne zvazovala, ako to bude dalej, niekedy ma prenasleduju take myslienky, co ked sa daco stane, alebo by sme sa nedajboze rozisli, ako by som to v tom pripade financne uniesla? nijak. V tomto smere to vobec nie je doriesene. Stat chce, aby sme plodili, rodili, ale ten prispevok je ozaj len pre dieta a jeho zakl. potreby a co dalej?

dd

mojaeni...esteze moj manzel len brigaduje popri skole..pretoze tiez by som sa citila zavisla a to mam momentalne vyssie vzdelanie ako on :D.