baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
nic sa mi nikdy nezapalilo a moj muz nie je hovnival. neviem, preco musite stale niekoho urazat. robte si co chcete, piste si tiez co chcete. ja vas neurazam, len sa pytam a vysvetlujem svoje stanovisko. vodou nesetrim, lebo mame dom napojeny na studnu a v nej je vody dost a zadarmo. ale jednoducho si myslim, ze je to v spravne tak, ako to my robime. na pokozke sa tvori ochranny film. ten sa nema stale umyvat. je to skodlivejsie ako spina. ludia sa drhnu ako sialeni a potom maju vsetci ekzemy a alergie.
už som aj chcela ísť spať ale nedá sa, lebo takú komédiu ako rozohrala nevada , to sa len tak ľahko nevidí hhaahhahahahaha
jaruška prepáč, ale tiež som nepočula o tom že by sa mal klitoris nejako špeciálne umývať. ja sa umývam normálne a žiadne problémy nemám a ani nesmrdím.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))...fakt dobrá téma
ballissima, každy večer sa holiš? nemáš vyrážky?
Nevada, ako vyzeraju tvoje nohavicky po tyzdni, za predpokladu ze mas stolicu kazdy den?
nevada a ako si umývaš klitoris? veď tam sa usadzujú výlučky, ktoré naozaj páchnu, to si musíš čistiť. nehovor, že tebe sa netvoria. tvoria sa každej žene. a ak sa nebudeš umývať, môže sa ti to tam dokonca zapáliť. to určite nechceš.
Hm, mozno sme s manzelom streleni, ale pred spanim sa obaja sprchujeme, umyvame si zuby, pouzijeme dentalnu nit a vychplachneme si ustnou vodou...Odmala som sa sprchovala kazdy den, az tak vodou netreba setrit, ze raz za tyzden...Neviem sui predstavit miesit kakiny po velkej cely tyzden. To ti asi tvoj muz uz len postrha brmbolce, vsak? Fuj, to musi byt riadny hovnival, ked sa umyva raz za tyzden, ta smegma pod predkozkou ti asi sluzi ako predjedlo...
je to individualne..a o pocite... ja by som nemohla raz za týžden.. ale ked to tebe aj manzelovi vyhovuje tak ok..ja sa holim.. kvoli hygiene a aj preto že sa mi to páči..aj priatelovi.. a takisto je to o tom,z e sa citim lepsie, cistejsie
nevada a spodné prádlo si ako často meníš?