baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
ale ja som romka. a nám sa stačí umývať len zriedka, lebo sme odolný.
napríklad aj ja teraz je zima a chodím v drevakoch, dlhej sukni, pod ktorou som dnes nemala nohavičky, lebo som ich včera vyprala a sú mokré. a nesmrdíme, lebo sa to vyvetrá.
nevada ty neveríš nám a my zase tebe. lebo je fakt ťažké uveriť čo tu píšeš. s tou romkou súhlasím. nemôže to byť cigánka z osady lebo pravopis má celkom v pohode.
katu5ik, moje slová. Prečo by tu mal niekto klamať, veď sme ľudia a nie tchori.
mam 25 rokov, moj muz 28. obidvaja pracujeme. byvame v mensom meste na strednom slovensku. manzel je ucitel. ja som uradnicka. podotykam ze s vysokou skolou, lebo zohnat tu zamestnanie nie je jednoduche. mame jedneho syna trojrocneho. chcete o mne vediet este nieco? alebo vam to staci?
nevada, takze si chranis pokozku. hahaha. Predpokladam, ze deti neumyvas vobec, ved tym pot nesmrdi, tak naco, no nie? Na gympli pred rokmi sa mi jedna spoluziacka tiez zdoverila, ze sa umyvaju len v nedelu. Haha. No pocas menzes sa umyvat raz za tyzden (je jedno, ci pouzivas tampony ci vlozky) a hlavne ked si chlpata ako gorila medzi nohami je teda pecka...Uz ta napadlo ponatierat sa po sprchovani telovym mliekom? Sak o davaju v kazdej reklame. A davate si s muzom navzajom oral? To musi byt hora smradu, ked si on stiahne slipy a strci ti ho k nosu a ti mu tyzdnovu susku prilozis k nosu tiez. Fetisisti. Fujky.
hm, zajtra mám nad čím rozmýšľať, ako žijú iný ľudia,
ja som myslela všetko vážne naozaj... akoze.. uraza ma ked niekto spochybnuje..neviem co je zle na pravidelnej hygiene..a samozrejme ze kazde rano pouzivam antiperspirant.. ale to je normalne..a ked pridem domov, sprchujem sa.. alebo ešte rano..
toto tu nie je ziadna romka, to je jasne ako facka. len sa na nu niekto hra. je tu vobec vela klamstiev hlavne pokial ide o tu preexponovanu cistotnost. darmo si budete tvrdit stale dokola to iste, neverim, ze vsetci co to tu pisete sa tak casto umyvate.
nevada, koľko máš rokov? Kde pracuješ? obdivujem kolegov
to čo mi odpovede dáva dva krát?
asi s týmto neviem ešte pracovať. no darmo:
cigaň je cigáň. veľa sa neučí a tak to vyzerá.
-
a ešte niečo: my cigáni nesmrdíme. my voniame prírodnou aromou.