hygiena klitorisu

vajkiki

aj ja to tam umývam každý deň. V lete aj 2-3x za deň!!!!Myslím si že sprchovať sa každý deň je úplne samozrejmé! To aj moje deti idú každý deň do spršky automaticky!!!! Keby sa neosprchujem tak som ako lepidlo a ťažko by sa mi zaspávalo a ešte ťažšie stávalo takej smradlavej.

nevada

ja sa dole neholim, je to neprirodzene. a nesprchujem sa, lebo sa kupem vo vani. a to kazdy tyzden. a niekedy aj dvakrat do tyzdna, to je dost casto. a urcite nesmrdim! keby som smrdela, moj muz by so mnou nespal. alebo by mi to povedal. ale nic take sa este nestalo. som vydata styri roky a normalne sexujeme. aj manzel sa kupe raz za tyzden a nikdy som nezaregistrovala ziadny smrad. som presvedcena, ze ani vy nesmrdite, len si to nahovarate.

tinka228

nevada: predsa zapácha moč, ktorý si len na sucho utrieš. chodíš predsa na záchod niekoľkokrát denne. to si fakt z nás nerobíš srandu?

nevada

ja sa dole neholim, je to neprirodzene. a nesprchujem sa, lebo sa kupem vo vani. a to kazdy tyzden. a niekedy aj dvakrat do tyzdna, to je dost casto. a urcite nesmrdim! keby som smrdela, moj muz by so mnou nespal. alebo by mi to povedal. ale nic take sa este nestalo. som vydata styri roky a normalne sexujeme. aj manzel sa kupe raz za tyzden a nikdy som nezaregistrovala ziadny smrad. som presvedcena, ze ani vy nesmrdite, len si to nahovarate.

kataaaa

nevada, zeby to bol pot, alebo ak mas kramy, tiez len raz za tyzden sa umyvas? a vobec nesmrdis co? tvoje okolie musi mat radost.

katu5ik

Nevada... pošva vylučuje výtoky, keď sa napríklad zaparia, alebo ja neviem..keď cikáš, kakáš.. ved to ti tam ostáva! baktérie! .. ved aj napr. ked sa spotíš.. a napríklad nedáš si dezodorant, nesmrdíš??.. - samotny pot nepáchne, až ked na vzduchu začnú pracovať baktérie.. ved preboha.. hygiena...raz za tyzden je malo..

belissima

Nevada tak si skus teraz prejst prstom po ciarke ktoru mas medzi ritnymi polkami, povracias sa, ved tam su velke potne zlazy, ktore je citit uz dve hodiny po sprchovani. Po tyzdni musis smrdiet na tri metre. Fuj!! A ked ta priatel prepadne ze chce rychlofku, no zdrhne ti ako si vyzlecies nohavicky, ja som aj na taketo veci pripravena. Priatel mi hovori ze moja suska vonia ako mandle.

lencok.

ja sa po sexe nesprchujem. používame kondom, takže je to "čisté". a často to robíme v aute, takže ani nie je ako.
a prečo sa kamoška sprchuje č x denne? je niejako posadnutá čistotou? lebo to je už choroba. AKO DETEKTIV MONK.