baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
miloš M: 3-4 krát za deň sa mi zdá už priveľa. Niekedy je aj prehnaná hygiena na škodu. Viackrát denne sa sprchujem len keďmám menzes
ja sa po sexe nesprchujem. používame kondom, takže je to "čisté". a často to robíme v aute, takže ani nie je ako.
a prečo sa kamoška sprchuje č x denne? je niejako posadnutá čistotou? lebo to je už choroba. AKO DETEKTIV MONK.
Milos M - suhlasim.. ved aj po sexe kvoli hygiene je to urcite lepsie ako cakat tyzden:D .. alebo pred sexom..ak mam pocit, ze to potrebujem, a hned som uvolnenejsia..
no ale nikto ste mi nevysvetlili, kde sa berie ten smrad o ktorom vsetci pisete ked ste predsa cely den obleceni a nevalate sa ani v blate ani vo vykaloch. z coho by podla vas mal smrdiet clovek, ktory sa neumyva. to proste nechapem.
pre boha!!! to myslíš fakt vážne raz za týždeň??? veď to by som mala infekciu ako vyšitú. ja kebyže sa neumyjem pred spaním tak ani nezaspím. a to platí aj o zuboch. jasné že niekedy sú situácie keď sa mi už nechce celá sprchovať ale zuby a "tam dole" si musím umyť čo by čo bolo.
NEVADA!!! ja sa umyvam kazdy den!!! kazdy den sa sprchujem!! to si ju mám obchadzat alebo co? :D:D:D ... zvykla som si na to a vyhovuje mi to, tak netlač svoje názory.. preboha.. ved aj ked si ju holim..kazdy druhy den aspon.. tak si ju pak umyjem až za týžden? :D:D:D
ja sa sprchujem každý druhý deň. a stačí to. a keď sa mám stretnúť neplánovane s frajerom, mám intímne obrúsky.
nehnevajte sa, ale to vam neverim, ze sa niektore umyvate dole kazdy den. mozno sa robite fajnovky, ale je to zbytocne, aj tak tomu nikto neuveri. preco by sme nemohli otvorene povedat ako to je? toto forum je anonymne, nemusime sa robit lepsie ako sme. ako by si mohla smrdiet ked sa umyjes raz za tyzden? ved sa nevalas v blate? z coho by bol ten smrad? to mi vysvetlite.
akeho kakaca mas na mysli? ak myslis konecnik, tak tiez si myslim ze by sa malo minimalne raz za tyzden.
no, neviem. je to samozrejme otazka slobodnej volby. ale zda sa mi to malo. ale ak to vam dvom nevadi, tak je to vasa vec. ale tie pavuciny, to asi prehanas, nie? ved chodis na malu potrebu, ako by sa ti tam mohli zacat tvorit? to mate v posteli pavukov? alebo sa hovori pavuciny niecomu inemu? tomu som nerozumela. vysvetli to.,