baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
to by bolo zaujimave keby som bola jasnovidna, kolki z vas tu pekne klamu a vystatuju sa aki su cistotni. a v skutocnosti sa okupu raz za mesiac. rano si daju spray a podme do prace navonavkovani. taku som uz videla, co si dokonca striekala spray na oblecenie. a pod bluzkou bola spotena a smrdela aj tak. ja sa nepotim a pretosa nemam dovod plackat vo vode. viem si najst aj uzitocnejsiu pracu.
dvakrát do týždňa je často??? veď žene sa prirodzene vlhčí pošva a sekrét ostáva aj na nohavičkách. a v čase ovulácie to býva ešte silnejšie. to ti nevadí keď ti to tam zaschne? Ja preto používam intimky. a prádlo si mením denne.
a teraz s farbou von, kto si tu robí srandu. Dúfam že NEVADA
Milos M, predpokladám že toto tu tak skoro nevyvrcholí to vyzerá na dlho :))))
elektrinu mame, lebo telka sa pozerať musí. čo by sme celý deň robili?
spodné pradlo - nohavičky - meníme ženy raz za týždeň, muži raz za dva. ale oni si ich týždenne prevratia na ruby. veď vodu nemáme, tak kde by sme prali??? a nesmrdíme.
neviem si predstaviť že by som si ráno obliekla nohavičky zo včera.........
ja si menim nohavicky kazdy den:D
ja asi skapem z tohto tu a rómka tiež nemá chybu :)))))
elektrinu mame, lebo telka sa pozerať musí. čo by sme celý deň robili?
spodné pradlo - nohavičky - meníme ženy raz za týždeň, muži raz za dva. ale oni si ich týždenne prevratia na ruby. veď vodu nemáme, tak kde by sme prali??? a nesmrdíme.
Mo ja nie som cela vyholena, to ani neviem, len tak na "bratislavsky" cestovny listok :-)