baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
nevada, kolko mate rokov?
cez menzes pouzivam tampony, takze nemam co menit na svojich zvykoch. vlozky neznasam. a spodne pradlo si menim casto, minimalne dvakrat za tyzden. hoci by som nemusela, lebo v noci nohavicky nemam, mam len nocnu koselu. ale tak som si uz zvykla.
nevada prepáč ale myslím že po týždni to už nie je ochranný film ale ochranný kryt :)))))
nevada ešte si nenapísala ako často si meníš spodné prádlo. A ešte by ma zaujímalo že keď máš menzes ako často sa umývaš.
no ako je to s tým spodným prádlom?
NAJLEPŠIU ODPOVEĎ DALA """ RÓMKA """
vodu nemajú, ale elektrinu a internet ano????
Milos M ti poviem že takú zábavu ako tu som už dávno nezažila,sakra len ako bude vyzerať to ranné vstávanie?
je to individualne..a o pocite... ja by som nemohla raz za týžden.. ale ked to tebe aj manzelovi vyhovuje tak ok..ja sa holim.. kvoli hygiene a aj preto že sa mi to páči..aj priatelovi.. a takisto je to o tom,z e sa citim lepsie, cistejsie
Kazdy sa mi cuduje, nezarastaju mi chlpky, som blondina, v zivote som nemala vyrazky, iba ked pouzijem tupu ziletku ma to svrbi. Ale fakt kazdy vecer sa holim, tak som si zvykla. Vecer vzdy mam take malicke strnisko. Trva to minutku :-)
aké vylučky na klitorise? to som nepočula.