baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
my byvame v osade, voda nám netečie, tak sa umývame v lavori , celá rodina po sebe - raz za dva týždne. no a nesmrdím.
Ja som bola uplne v tom ze si z nas robi prcu :-) Holim sa kazdy vecer ver alebo aj nie, aby som bola hladka, ved s manzelom sexujeme pravidelne, tak ked ma tam hladka, nech neskriabem jak jezo.
nevada, asi nemáte čuch.
Ja napríklad aj teraz sedím za pc omotaná v uteráku lebo idem zo sprchy.
tinka, aky moc mi ma smrdiet? ved moc vycuram, nenechavam si ho v sacku pri genitaliach. a po vymoceni sa utriem. stale nechapem, co mi ma smrdiet.
my byvame v osade, voda nám netečie, tak sa umývame v lavori , celá rodina po sebe - raz za dva týždne. no a nesmrdím.
je to individualne..a o pocite... ja by som nemohla raz za týžden.. ale ked to tebe aj manzelovi vyhovuje tak ok..ja sa holim.. kvoli hygiene a aj preto že sa mi to páči..aj priatelovi.. a takisto je to o tom,z e sa citim lepsie, cistejsie
IIII no to neviem, ani on nie, ale lepsie po mandliach ako po zdochline :-) Ked sa niekto neumyje tyzden, pochybujem ze este mandle zaciti.
nevada: predsa zapácha moč, ktorý si len na sucho utrieš. chodíš predsa na záchod niekoľkokrát denne. to si fakt z nás nerobíš srandu?
je to individualne..a o pocite... ja by som nemohla raz za týžden.. ale ked to tebe aj manzelovi vyhovuje tak ok..ja sa holim.. kvoli hygiene a aj preto že sa mi to páči..aj priatelovi.. a takisto je to o tom,z e sa citim lepsie, cistejsie
bellissima, každej žene to vonia a chutí po mandliach, nie len tebe.