baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
bude to znieť absurdne, ale ja by som chcela vidieť tvoje nohavičky po týždni nevada.... fuj!!!!!
Milos M ty beťárisko
Pane Boze preco?! mna by viac zaujimalo nie to, kto tu prehana s tym, ako casto sa umyva, ale skor kto tu sranduje, ze sa neumyva! Nohavicky 2x do tyzdna???? FUUUJ!!! Sprcha raz za tyzden??? FUJ na druhu!!! Ten ochranny film to je spina a pot? A ze sa dakto nepoti? Popieras vsetky prirodne zakonitosti, nevada...
Miloš, ty si tu medzi nami babami taká kvetinka
milos M - no dobre:D:Dae ked budem s priatelom tak si zavrieme dvere:D:D...
precitajte si knihu Posolstvo od protinozcov. aj tam autorka pise o aborigenoch, ktori sa vobec neumyvaju a pritom vobec nesmrdia. ked sa clovek zacne naozaj kazdy den umyvat, dava prec ochranny film a ten sa zacne tvorit nekontrolovane.mozno aj vyluckov vselijakych pachovych sa pri takom castom umyvani tvori viac, a tak je mozne, ze clovek zacne pachnut. potom mu uz neostava nic ine iba sa naozaj zacat stale drhnut. ale ked sa do takeho blbnutia nikdy nepustite, tak nebudete ani smrdiet.
no vidis nevada..ja som z BB..kludne ma prid na tyzden sledovat a uvidis moj denny rezim.. a potom neviem či budes rypat ze si tu vsetci vymyslame..len preto ze sme nie ako ty? :D to je riadne smiešne a detinské
nevada, tvoja rodina musi riadne smrdiet, pocnuc tvojimi fotrovcami. Cela moja rodina sa umyva kazdy den. Mame sa vsetci nafotit a poslat ti fotky o rok? Hanbila by som sa lahnut si k muzovi neumyta. Ked mas stres, tak sa predsa potis. A medzi nohami tiez, pocas ovulacie sa topis vo vlastnych vyluckach. Nohavicky menis az 2x tyzdenne? To uz radsej pockaj, kym ti same neodpadnu...
nevada, vážne? Myslela som si že si podľa tej hygieny taká 50tnička
Pane Boze preco?! mna by viac zaujimalo nie to, kto tu prehana s tym, ako casto sa umyva, ale skor kto tu sranduje, ze sa neumyva! Nohavicky 2x do tyzdna???? FUUUJ!!! Sprcha raz za tyzden??? FUJ na druhu!!! Ten ochranny film to je spina a pot? A ze sa dakto nepoti? Popieras vsetky prirodne zakonitosti, nevada...