hygiena klitorisu

janka.

miloško , nemôžeš spať, príď ku mne, ani ja nespím. a roztočíme to spolu. vykašleme sa na špinďúrov, dáme si kupeľ, masáž a potom ....

nevada

syna samozrejme tiez kupem kazdy tyzden. ma tri roky, snad si nemyslite, ze by mal spavat vo vani? je zdravy ako buk, v zivote nebol chory. chodi do skolky a vacsina deti je tam cintlavych, alergickych a stale chybaju pre chorobu. a chybaju samozrejme aj ich mamy v praci. mozno su tiez take iste cistotne ako vy - podla toho co tu pisete. je to tak lepsie?

janka.

miloško , nemôžeš spať, príď ku mne, ani ja nespím. a roztočíme to spolu. vykašleme sa na špinďúrov, dáme si kupeľ, masáž a potom ....

ty kokos do riti :dd

Tak takto som sa neujebavala uz dobre dlho, az mi prisla segra vyhubovat, nech zavrem klapacku:DD

Romka jednoznacne klame...pise prilis spisovne na to, aby zila v osade, kde sa kupu v lavoroch.

A nevada? Tak to je uplna pecka:D ako ja neviem, uz odmala ma viedli k tomu, aby som sa sprchovala kazdy den.Ked nie cele telo, tak aspon genitalie a zadok, ved tam sa usadza vela bakterii.A mojmu frajerovi pachne pipik uz po jednom dni preboha!!sak ked sa vymoci a zaschne mu to tam, tak to je cista rybacina.Ved za predkozkou sa to vsetko zaparuje a podobne to je aj u zien.