baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
nevada,ta dobre šme še pobavili........ dobrú
milos m - prepac, ale nechcem riskovat, ze pridem o priatela:D:D ... nahodou by sa nalepil na nevadu:D
miloško , nemôžeš spať, príď ku mne, ani ja nespím. a roztočíme to spolu. vykašleme sa na špinďúrov, dáme si kupeľ, masáž a potom ....
ty kokos...: hehe...sak dakto mozno zbiera bryndzu spoza rafika :D ale to uz som nechutna...
syna samozrejme tiez kupem kazdy tyzden. ma tri roky, snad si nemyslite, ze by mal spavat vo vani? je zdravy ako buk, v zivote nebol chory. chodi do skolky a vacsina deti je tam cintlavych, alergickych a stale chybaju pre chorobu. a chybaju samozrejme aj ich mamy v praci. mozno su tiez take iste cistotne ako vy - podla toho co tu pisete. je to tak lepsie?
miloško , nemôžeš spať, príď ku mne, ani ja nespím. a roztočíme to spolu. vykašleme sa na špinďúrov, dáme si kupeľ, masáž a potom ....
tinka 228 - ako varovanie?:D:D:D
vajkiki - u nas takisto..a nikomu sa to nekce žehliť:D:D:D
to ja by som ich teda vidieť nechcela
Tak takto som sa neujebavala uz dobre dlho, az mi prisla segra vyhubovat, nech zavrem klapacku:DD
Romka jednoznacne klame...pise prilis spisovne na to, aby zila v osade, kde sa kupu v lavoroch.
A nevada? Tak to je uplna pecka:D ako ja neviem, uz odmala ma viedli k tomu, aby som sa sprchovala kazdy den.Ked nie cele telo, tak aspon genitalie a zadok, ved tam sa usadza vela bakterii.A mojmu frajerovi pachne pipik uz po jednom dni preboha!!sak ked sa vymoci a zaschne mu to tam, tak to je cista rybacina.Ved za predkozkou sa to vsetko zaparuje a podobne to je aj u zien.
hm, to nemáš ani veľa vecí na pranie. U nás ide pračka každý deň