baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
ano ja viem :) ale tie tvoje poznamky k tomu co pisali dievcata boli tiez celkom jedle :) baby sa zapoja do debaty asi az okolo jedenastej vecer :) pozdravujem vas vsetky.
Milos M, nie :)) ale malo to uroven ked ste tu boli vsetci (co na zaciatku) aj nevada.
Vcera som si ho po precitani tejto temy skontrolovala a nevidela som tam ziadne necistoty. Mozes ho mat fyziognomicky inac stavany ako su bezne klitorisy. Mne staci naniest na ruku sprchac na intimnu hygienu a jemne si prejst po suske aj zadocku :-) That s it :-)
fuuuuuuu teda ludia celu tuto temu som si precitala dnes, trvalo mi to cca hodinu aj nieco. ale aspon som sa aj zasmiala ako v nijakej teme :)) no ak mozem prispiet aj ja niecim. najprv k tomu co sa pytala jaruska, tiez suhlasim s ikou 2305, ze to je uz trocha moc az tak sa tomu venovat. ja pouzivam intim gel a niekedy len cistu vodu, vraj je to zdravsie. no a k tej hygiene kazdy verer a ak nahodou cez den pridem z prace a potom este niekam idem, osprchujem sa znova a dam uplne ciste veci. nemyslim si, ze hygiena po celom dni je nieco nadstandard :))alebo nebodaj zbytocnost. Milos kde si?????????????
jaruška, ja si klitoris nevyklápam ani nič, a nemám problém.ako som už vravela, umývam sa tiež každý deň, počas menštruácie používam tampóny a normálne si ju celú poumývam a všetko je ok, takže radšej si ten kliťák nečisti až tak:) vieš, on je celkovo veľmi citlivý...
Jaruška fajn, že si napísala a upresnila to. Podľa mňa klitoris netreba tak drhnúť, že si ho vyklopíš a vôbec by som si tam nedávala tekuté mydlo. Možno práve pre tento postup si si "vypestovala" citlivý klitoris. Čistou vodou nič nepokazíš. A so sprcháčkmi a tekutými mydlami opatrne, skôr len okolo pošvy. A keď už používať tak prostriedky na intímnu hygienu, i keď aj to je diskutabilné, lebo človek nevie, čo firmy, ktoré ich vyrábajú do toho dávajú. Takže podľa mňa i tu platí, menej je niekedy viac.
Hovoríte naozaj o klitorise? Nie sú to náhodou pisky ohanbia?
no, som trocha v rozpakoch o čom to tu všetko je. ale našťastie objavili sa tu aj príspevky, ktoré odpovedajú na moju otázku. asi som zabudla napísať, že sa samozrejme sprchujem každý deň a počas menzes si intímne miesta umývam viackrát za deň. zápal v okolí klitorisu nemám, ale tou bolesťou som myslela veľkú citlivosť. snažím sa vyumývať sa čo najlepšie, preto si klitoris pri umývaní tak vyklopím (neviem ako inak by som to mala popísať) a keď si naň potom nanesiem tekuté mydlo a umývam sa, tak to bolí. chcela som len vedieť, či to robím správne a či to bolí aj iné ženy, nielen mňa. inak - neviem si predstaviť, že by som sa neumyla každý deň. možno niekde na stanovačke to nejde, to chápem, ale normálne v byte s kúpelňou? uznávam ale, že je to každého osobná vec ako si to zariadi. ovšem s tým dodatkom, že keď pracuje v kolektíve, mal by dbať aj na okolie a neobťažovať ho svojím pachom.
Preco sa Jaruska neozve???nuz,asi preto vsetko,co sa tu popisalo......