baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
dobry vecer vsetkym, ktori sa podielali na prispevkoch do tejto temy. dokladne som si ju celu precitala. az na niektore nesuvisiace prispevky je to vacsina velmi tazko akceptovatelnych postojov. aby vam bolo hned jasne s kym mate do cinenia, tak mam 56 rokov, ucim na vysokej skole (nie v bratislave). som 31 rokov vydata, mam tri dospele deti. a teraz co mam na srdci. vyrastla som v mladosti na dedine, voda bola iba v studni a ta bola daleko od domu. studna sluzila niekolkym rodinam. kupali sme sa v koryte raz za dva tyzdne. a naozaj tak, ze najskor deti po sebe a potom v tej istej vode rodicia. to urcite nebolo bohvieco. ale zohriat vodu do koryta tiez nebolo bohvieco. z pola sa prislo neskoro vecer, vsetci boli unaveni a boli radi, ked si mohli lahnut. tak to proste bolo a zbytocne teraz rozmyslat nad tym, ci to bolo prijemne alebo nie. uz by som to urcite nechcela zazivat. ale neviem si predstavit ani to, ze by som sa mala kazdy den postavit pod sprchu a zmyvat zo seba spinu a negativitu. velmi sa mi pozdava postoj nevady. paci sa mi jej uprimnost. naozaj isla z kozou na trh ako sa tu niekto vyjadril a stala si za svojim, hoci na nu vacsina utocila a vysmievala sa jej. ja mam rovnaky nazor na telesnu hygienu ako ona. mozno si poviete, je to stara osoba, ta uz sa nebude spravat "in", ale myslim, ze v tom to nie je. na svete su aj prijemnejsie veci ako stat pod sprchou. napriklad precitat si peknu knihu, alebo sa zucastnit mileho rozhovoru. sme ludia, stvorila nas priroda aj s prirodzenymi vyluckami. asi to ta priroda tak nezariadila preto, aby sme sa tych prirodzenych pachov ustavicne zbavovali. to len fajnovy a citlivy nos nedokaze akceptovat to, co je prirodzene. ale chyba je potom v niecom inom. nemyslite?
No,tak teraz keď sa ozveš/resp.napíšeš,to postačí.ten môj Miloš je už doma.
Milosko, teba stvoril Boh? Takze aj ty si z hliny :-)) Som rada :-D
tej sivej myske... heh... si ma pobavil. No ale vidis to, dievca si uvedomilo, ze to asi nie je celkom ok, hmm? Mne je to vlastne jedno, to je vas zivot. Ale viem, ze mojmu priatelovi by sa to urcite nepacilo. A niekedy 17ky treba asi trosku napomenut.. Obcas s nimi hormony trosku hadzu..
odkiaľ si?aby som bola v obraze.ak nechceš,nemusíš písať.postačí ŠPZ-ka.
Milos predstav si, ze si uplne vedla, mam priatela, ktoreho moj klitoris a vsetko okolo neho veeelmi zaujima. A vies moj, ja tiez zvyknem vtipkovat. Ale moje vtipy su aspon vtipne... Citala som to, lebo som myslela, ze to bude zaujimave ako predtym, na zaciatku temy.. Ale vase kecy si myslim, ze tu nikoho nezaujimaju.. bohuzial.
ale tie iniciálky fakt sedia
tá tvoja vie o tej druhej a dieťati na ceste?len sa ubezbečujem.Cha,cha.len žartujem,samozrejme.
počúvaj,môj manžel sa volá Miloš a iniciálka prizviska tiež sedí.Mal by byť teraz v robote.Mal.
jezinku :D:D to bolo myslene preto, lebo predtym sa tu pisalo a aj som prispela k tomu, ako prevadzam intimnu hygienu.. takze to bolo v ramci vtipu.. musis hladat suvislosti :):)