baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
a čo ti povedala kolegyna na to ze sa kupes a menis si nohavičky kazde tri dni?a tvoj muz raz za tyzden?
prajem vam dobry vecer! dnes som mala v praci debatu na temu denne sprchovanie. zaujimave bolo, ze jedna kolegyna to vcera citala - tuto nasu temu. sice sa nezapojila, ale v praci mi tiez povedala, ze tie vyjadrenia o niekolkych sprchach za den poklada za nepravdive. osobne si myslim, ze clovek sa ma umyvat tak casto, ako sa poti. ked sa raz nepotim, nebudem sa znasilnovat do aktivity kvoli tomu, ze je taky trend. ludia sa vobec spravaju casto ako stado. co robi jeden, ihned kopiruje druhy. ja sa snazim ist si svojou cestou.
ta osobna hygiena je veru dobre tazky oriesok pre niektorych ako sa zda. ale ked si pozriete temu "neporiadok v byte" docitate sa, ako ziju niektore nase zname celebritky. tiez pekny humus, asi este hororovejsi ako tuto poniektore menej hygienicke.
A nohy jej tiez smrdia ako keby mesiac nevideli vodu.
A aj pri intkontinecii sa da dodrziavat hygiena v pohode. Na co su intimky? A to nie je zapach mocu, ale...no..
Ale ona netrpi inkontinenciou, je este celkom mlada a ciperna, len nedodrziava hygienu. Je to stara skola. A okrem toho sa jej smejeme preto, lebo to je harpia a ja viem preco, to ty nemusis vediet .-)
slada,ked budes mat 59 tiez budes mozno trpiet na inkontinenciu a budes smrdiet aj ked sa budes sprchovat kazdy den,pokial si to nevyriesis u lekara.treba recepcnu zobrat bokom a povedat jej to,nie sa rehotat-to je jednoduche.
fujtajbl:)
koncim s citanim hned prvych prispevkov tejto temy.myslela som,ze nevada ma nejakych 14,15 rokov podla napisaneho,no ona...je dokonca vydata a zrejme zije v pralese..
tak prečítala som asi 50príspevkov a teda som zhrozená z niektorích žien, horšie ako v niektorích našich lokalitách, miesto toho aby sa ženská umyla si na seba nakydne voňavku a páchne ešte viac, u mňa býva sprch atiež asi 2 niekedy 3x za deň, záleží či idem na obchodné stretnutia predsa si nenavlečiem na upotené telo čisté šaty,niet sa nad čím pozastavovať, a alergie nemám, teta je kožná lekárka