baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
no, tvoj priatel z teba musi mat radost, ze? "...nuz,tvoj klitoris,susku a anal uz poznam,kludne mozes napisat aj nieco o sebe;O))" Urcite by bol uplne kludny, keby to cital, ze? ... A ano, na tuto temu sa toho popisalo dost, ale bolo to aspon o niecom a som sa aj pobavila a ludia sa aspon vyjadrovali k nejakej teme (aj ked nie uplne k tej, co bola zalozena).. ale tie vase nudy uz fakt nikoho nezaujimaju, tak si radsej napiste svoje pokecove nicky a papa, jo?
či počkaj..ty más dve?
ja som zmeska oboch rodicov:D:D:D ... ci už fyzicky alebo psychicky :D...
jeeej, vy čakate miminko? gratulujem :)
jaruska, ako si mozes klitoris vyklopit????? nemylis si to s niecim inym????
ja to nepokladám za flirt.. :P:P normálne zoznámenie.. tak neviem čo riešiš.. na tuto temu sa toho tiež popisalo dost.. - viz predosle strany:D:D
sorry, ale chodte si chatovat na pokec.. toto absoluuutne nema nic spolocne s temou a vobec so strankou zdravie.sk .. myslite ze to niekoho zaujima, jak si tu navzajom flirtujete?
úúprimná som hlavne:D
juuj, toho dáko veľa odo mňa žiadaš.. no, z BB som.. ešte také malé pivo v podstate.. 17 ročnéé.. uáá, sa hanbíím, si teraz budeš myslieť, aká mladá a aká zvrhlá :D:D:D ... ale čistotná :D... nefajčííím ...cigarety:D nepijem alkohol :D:D.. som závislá na hudbe a čokoláde a čo ja viem:D
no:D:D o tom by vedel rozprávať môj priateľ;) :D:D
ja sa zapojím aj teraz:D ae chýýba dáko motiváácia teraz:)