baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
V robote nasej recepcnej tak smrdi skatula, ze kazdy vie ze co je to za smrad. Vsetky baby to citime a minule sme si to povedali, no mali ste tie zachvaty smiechu pocut :-DDD Pani recepcna ma okolo 59, podla mna sa tiez umyva obtyzden. Ked je na obede a niektora z nas ide za recepciu tak to kreslo je tak napachnute ze ma ide porazit z toho.
sprcha
načo urážaš, radšej sprcha ako byť humusáčka
u nas v praci na zachode ked idete po niektorych zenach tak to smrdi tiez ako keby sa tam tyzden neumyvali
Ja si neviem predstavit ze by som si lahla k partnerovi taka spinava. Musim vonat od mydla a teloveho mlieka, aj sex chuti omnoho lepsie :-)
ani ja sa nesprchujem kazdy den ale kazdy druhy a zijem. a dufam ze aj prezijem...
dada, tebe asi tiez riadne hrabe. davaj pozor aby si neskoncila na koznom alebo alergologii. potom sa budes umyvat vajecnym zltkom a budes dobre smrdiet. myslim ze raz za den uplne staci a v lete moze byt aj dvakrat ak napriklad je clovek spoteny. ale trikrat denne? to uz je chore.
Vsetci sa cudujeme, no netreba sa kvoli tomu az tak rozdrapovat:-)
ja sa sprchujem 2-3x denne, inak by som neprežila:D
fuj ty kokso, nejakou strasnou nahodou som sem zabludila ale takyto humus som este necitala..to co za prasce sa umyvaju raz za tyzden? fuj, tak vas by som teda nechcela citit ani keby ste boli 5 metrov odo mna.. ved to je tak nechutne,ze mi je az zle. a zakladatelka fora - "usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí." - prostim ta tymto si co chcela povedat?? ja som sice zena ale nemam tusenia o com hovoris!! to co sa ti tam usadzuje a co ta na tom moze boliet?? fuj ty kokso.. doporucujem sprchu kazdy den a budes mat po probleme.. niektori ludia tusim ziju este v praveku
No jadierko - na prvy prispevok je to dost ustipacne, ty asi nebudes priatelsky clovek, co si sem prisiel len tak pokecas s ludmi, vsak?