baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
dnes som bola nakupovat v tesco lamač v bratislave. pri regali s jogurtami zrazu zacitim priserny pach prepoteneho kabata. taky ten hnusny niekolkomesacny dusny pot z oblecenia. obzeram sa odkial to ide. nedaleko stala pani, asi tak 65-rocna v kabate. prve co ma napadlo, ze je to od nej. ale nebolo. predstavte si, to tak smrdel asi 28 - 30 rocny mlady muz, celkom sympaticky, moderne vyzerajuci v trojstvrtovej sportovej bunde. bolo jasne, ze smrdi hlavne ta bunda. katastrofa, katastrofa!! na niekolko metrov. zmizla som do ineho oddelenia. o chvilu zacitim znova ten isty smrad - bol tam zase on. naozaj nechapem, ako taky clovek moze normalne chodit do prace, ved to musia vsetci kolegovia citit a musi sa im obracat zaludok. nielen umyvat sa treba, ale aj pradlo si treba vymienat a kabaty prat alebo davat do cistiarne. co sa ti ludia naozaj necitia?
Skvelá téma, radšej ani nemyslieť, čo sa usadzuje na sedadlách v električkách a autobusoch. Najnechutnejšie sú tie opierky na hlavu! Až mi mráz ide, keď si predstavím tie vši poskakujúce.. Ble !!!
Rozumiem, prehnaná hygiena nie, ale napr. priateľ sa sprchuje ráno po prebudení, lebo mu je nepríjemne, naučil to aj mňa, občas keď sa mi chce, šupnem sa aj ja pod vodu, a samozrejme večer - aby som zmyla zo seba špinu. Pozrite, aj keď mám antiperspirant, a čistunké oblečenie, už len to, že som bola vonku, nalepilo sa na mňa kopec bacilov zo vzduchu atď.. už len kvôli tomuto je voda oslobodením! Niet LEPŠÍ POCIT ako BYŤ ČISTÁ! vodička 4ever
Vzdávam úctu a obdiv všetkým gynekologičkám a sestričkám. Nedokázala by som robiť takéto povolanie. Je neuveriteľné akí humusáci dokážu byť ľudia. Ťažko povedať čím to je. Smrdia nielen starí, ale aj mladí ľudia. U starých to pochopím, že šetria každú korunu, nosia dlho jedno oblečenie, neperú tak často, aby neminuli veľa vody. Ale prečo to robia mladí ľudia a častokrát aj vzdelaní a s patričným zámením. Čo myslíte, je to nejaký druh choroby? Odpor k vode alebo fóbia z čistoty?
Keď som si prečítala príspevok od "pohoršenej" ja som nebola pohoršená,ale mne doslova rozum zastáva.Mám 35 rokov,pracujem v obchode,ale ja a moje kolegyne hneď vieme keď prídu na nakup "smraďochy".Človeka cítiť za potom,cítiť tie veci neopraté- bohvie ako dlho,no smrad a humus.Nech pani pohoršená netvrdí,že su príjemnejšie veci ako stáť pod sprchou,veď hygiena v dnešnej dobe šak to je základ + dalšie jej spomínané príjemnejšie veci.Mne v praci ,ale niekedy aj samotní zakazníci povedia ako voniam- no voniam za čistotou,čistým oblečením po avivaži.Veď to je tak príjemný pocit,alebo mať pocit čistoty a nie oňuchávať sa či nahodou ma nie je cítiť za potom.Bez antiperspirantu pod pazuchou by som ani z domu nevyšla- no buď niekto ma hygienické návyky,alebo nie,bohužiaľ.No neviem ako "Cíťiť" pani pohoršenu,veď tiež je v kontakte s ľudmi-no neviem,neviem podľa jej názoru.Nemôžete predsa porovnávať ako ste sa kedysi umývali.Veď teraz nie je problem pustiť teplu vodu,ale podľa takých "smraďochoch" je problem,že za spotrebovanu vodu treba zaplatiť.Radšej budú žgrglošiť a šetriť,ale zapáchať na kilometer to im nevadí.Pohoršená píše,že radšej zučastniť sa mileho rozhovoru,ale ak ten dotyčný smrdí a tomu s kým sa rozprávate to može byť nepríjemné tak ďakujem pekne za takú strávenú chvíľku.Ten ju už s Vami nestrávi nikdy,alebo sa Vám bude naďaleko vyhýbať.
jaj,tak keby to smrdelo ako perkelt,tak to by voňalo.ale toto je ťažko identifikovateľné
Fuj tak s tym potom mas pravdu, to je citit ked ma niekto na sebe mesacny spoteny pulover, smrdi jak perkelt, niektoti este horsie jak kyslo horka zumpa ... blee!
Aj u nás je možnosť očisty.máme aj vo WC menšiu sprchu ,ktorá sa može použiť nad WC,ale aj sprchovací kút.použilo ho už dosť pacientie,ale viacmenej ke´d prišla pacientka,ktroá cestovala zo školy a čakali sme na ňu,alebo nejaká žena po práci a tak.zažila som aj pacientku-cigánku,18 roč,ktroá mala vši tam dole,tak to už je sila
Ja som velmi citliva na ludske pachy - ci uz telesne alebo z ust, pre mna je to utrpenie...Boli sme naucene sprchovat sa vzdy vecer pred spanim...Mam novu gynekologicku a ta nielenze pouziva jednorazove zrkadla, velmi prijemne ma prekvapilo, ked sa ma na prvej navsteve (preventivke) rano sestricka dvakrat pytala, ci nepotrebujem ist do sprchy...Az som sa hanbila, lebo ja som cistotna:) Ale aspon clovek vie, ze lekarka nie je ochotna sa hrabat v hnoji...S vekom cistota nesuvisi, ked sa niekto umyva kazdy den, tak tak bude robit uz navzdy.
Kazdemu oporucam umyvat si zuby aspon raz-dvakrat denne a vecer pouzit aj dentalnu nit...neverili by ste, co vsetko zo zubov este vytiahnete, aj ked si myslite, ze ste kefkou vsetko vydrhli...Mne sa normalne vybavuju byvale spoluziacky, velmi dobre si pamatam tie, ktorych pachlo z ust a smrdeli nohy...
ja,keď si oblečiem či už tričko,alebo pulóver,neviem ho odložiť späť do skrine.jednoducho nedá mi to.Ale niektoré ženy,keď meriam tlak,a zdvihnú ruku,pohroma.Normálne mi zastaví dych.A to je cítiť,že to nieje z jedného spotenia.Hlavne že kilo mejkapu na ksichte
urcite to nie je vekom
ani tym odkial clovek pochadza ci z mesta alebo dediny
urcite na to ma vplyv hlavne vychova
ale ani tam nie je istota
mali sme ucitelku ta smrdela na tri metre vlasy mastne
mali sme spoluziaka ten si umyl vlasy raz rok vsetci sa cudovali ze si ich umyl
jeden kamos si zuby asi nikdy neumyl a vlasy tiez len obcas
niektori sa jednoducho asi boja vody
inak to nevidim