baby, ako si umývate okolie klitorisu? usadzujú sa tam výlučky, treba to poriadne čistiť, ale veľmi to bolí. dá sa to umyť aj bezbolestne?
hygiena klitorisu
to neprijemne zapachajuce cibulove prepotenie neni 'choroba'?na strednej skole som mala spoluziacku,ktora bola tym znama.365 dni v roku ten isty cibulovy pach,ze by sa vobec neumyvala?
Podľa mňa kto sa o seba stará, tak to nemusí nikomu hovoriť, lebo to vidno a hlavne to cítiť. To je ako s dobrými ľuďmi. Z nich to proste vyžaruje, že sú takí a nepotrebujú sa ničím chváliť. Dobré sa chváli samo a nie sú potrebné slová. Keď sa niekto chváli, že robí to alebo ono, tak sa treba nad tým zamyslieť, čo tým chce vlastne povedať. Možno ide práve o opak. Veľa ľudí hovorí niečo iné a myslí si niečo iné. Dobrý pozorovateľ ich ľahko odhalí, lebo neverbálna komunikácia povie viac ako slová.
zazitok
pači sa i tvoj nazor ono to je tak kto najviac sa chváli opak je pravdou ano aj pre mna je prirodzené umývať sa denne, neklásť do skrine prádlo ktoré mám na sebe preto periem každý deń a žehlím haldz prádla no ale nehovorím o tom. Ja mám podobnú skúsennosť ako ty s tou kamarátkou v aute. My sme prijali novú pani do našej jedálen. N aprvý pohľad príjemná celkom vzhľadná žena ale ...Smrdele potom už ráno ked prišla do práce. Nakoniec museli sme to vyriešiť lebo sa stažovali zákazníci!!!
takže pochopila od vtedy nenosila umelé trička a bol pokoj podakovala ze ona sama sa tak necítila. A tiež v rečiach nebolo šikovnejšej od nej ona nemá riad ona pravidelne žehlí nerobia sa jej kopy ona ku nej mozu prísť aj o polnoci. no a raz ochorela a naše kocky ju bez upozornenia boli pozrieť boli také užasnuté že radsej nesli ani na toalety hotová pohroma a to nebol neporiadok z predchádzajúceho dna ale trvala špina.
Dalsia kategoria su ludia, ktori sa sprchuju denne aj si obliekaju ciste oblecenie, no aj tak smrdia. Moja dobra kamaratka je tuha fajciarka, takisto mava aj problem zo zubami a ked sa tieto dva pachy spoja, smrdi to ako mastal, proste kde kone ziju. Neprebije to ani zuvackou. A este ked pije piva, no hotova katastrofa! Stale sa mi stazuje ze chlapi ju len vyuzivaju na sex, potom ju opustia. Asi viem v com bude problem preco s nou nevydrzia dlhsie, no nemam srdce jej to povedat. Mam ju rada a nechcem ju ranit alebo zahanbit :-(. Zapach z ust je taka delikatna vec, este horsie ako zapachajuci pot, pretoze to nikto znas nemoze na 100% vediet, ci mu netaha z ust, nemusia to byt zuby, ale zaludok.
moja priateľke je psychologička. je to veľmi príjemný a hlavne tolerantný človek. o svojich zážitkoch z ambulancie nikdy nehovorí, čo je aj prirodzené. preto ma nedávno prekvapilo, keď sme sa stretli a bola akási otrávená. takú ju nevídavam. pýtala som sa, či sa niečo stalo. usmiala sa a povedala mi, že mala v ten deň takú klientku, že sa stále z toho nemôže spamätať. vraj tak údesne páchla štipľavým potom a prepoteným oblečením, že jediným šťastím bolo, že v ten deň bola posledná. Údajne to bola mladá pekná 30-ročná žena, ktorá sa intenzívne zaujíma o zdravý životný štýl. Celá miestnosť však po jej návšteve tak napáchla jej potom, že to nebolo možné vyvetrať. a od mojej priateľky išla rovno do práce! okrem iných problémov má vraj problémy aj v zamestnaní so šéfkou. ktovie, možno aj toto je jeden z dôvodov. keď ste tu písali o tých gynekologičkách, uvedomila som si, že ani moja priateľka, hoci je psychológ, nemôže niekomu len tak povedať, aby sa umyl, lebo si spôsobuje problémy vo vzťahoch. je to veľmi háklivá téma. je veľa ľudí, ktorí nechodia k zubárovi a veľmi im páchne z úst. ako im to má človek povedať? malo by sa na to niečo vymyslieť, nejaká taktika ako si s tým poradiť.
pred par rokmi som pracovala s jednou kolegynou, ktora bola taka fajnovka, vzdy vsetko prehanala, najma recami. tvarila sa, ako kazdy den doma vari, ako by jej rodina sa nemohla stravovat po menzach a restikach, ako si ona na vsetko potrpi a vzdy kazdy den vyupratuje a oni sa vsetci vyumyvaju. my sme pre nu boli iba taka luza, menejcenny plebs. hoci sme sa tiez denne sprchovali, ani nas nenapadlo o tom hovorit, bola to samozrejmost. pred rokom som tuto kolegynu viezla autom na jedno stretnutie, kam isla aj ona. ta cesta trvala asi 3 hodiny, ale pre mna bola nekonecna. mala na sebe presivanu vestu bez rukavov, zrejme manzelovu, aspon tak to vyzeralo. alebo mu ju znarodnila a uz ju nosi ona. sadla si vedla mna a mne prislo az do placu. bola zima, okno nemohlo byto otvorene, ale to bolo nieco zufale. ta vesta smrdela asi tak, ako tu ktosi pisal o smradlavom kabate nejakeho chlapa. a to som pri nej mala sediet celu cestu! s touto vestou tam potom na podujati chodila cele styri dni. nastastie som s nou nebola v izbe a naspat som ju uz tiez neviezla. ale urobila som si o nej nazor. nikdy som neverila tym jej reciam o tom, aka je dokonala. teraz som mala aj dokaz. ludia, myslite na to, ze sa netreba len umyvat, ale aj prat pradlo a casto ho menit. ani ja si neviem predstavit, ze by som do skrine zavesila pulover, ktory som uz raz mala v praci.nemusim citit nic, ale ini to citia. urcite. aj ked nam to nepovedia.
Dakujem:) ... vieš, on je trochu ..trochu velmi zlozita povaha.. ae sme spolu dva roky a este aspon milion s nim chcem byt:D ... proste vies..bol moj prvy a tak:D.. a chcem aby aj posledny.. viem, ze si teraz pomyslis, ze preboha, to ju prejde.. a mozno ze aj..ae zatial neprechadza a normalne aj planujeme buducnost:D.. a kebyžesa rozideme tak nas nase rodiny asi zabiju :D:D:D
ja si myslim, ze to ani nie je o setreni penazi za vodu, ale naozaj ako je kazdy zvyknuty od malicka. niekto si to proste zafixuje a umyva sa len raz za tyzden ak nie nedajboze este menej :) a ti ludia naozaj necitia, ze smrdia. myslia si ze nesmrdia a pritom..........brrrrr. poznam to lebo mam taku babku a co mi rozpravala moja mama, ze aj za mladi co robili aj s detkom, no hnus. ked mi babka varovala dieta pri chorobe chodila ku mne na tyzdnovky. hned sme si ujasnili pravidla, ze kazdy den sa bude sprchovat, vzdy ked prisla som jej komplet vyprala vsetky veci a ona sa poctivo umyvala. doma nie lebo zije s mojou rodinou a ta sa na to stazobala, ze ked pride odo mna je ciasta a po niekolkych dnoch doma je citit. tam na nu nemaju taky vplyv. no aj teraz ked pride a spi u mna sa vecer osprchuje. no veci jej neperiem lebo na druhy den ide domov. a napriklad niekto sa mozno aj umyje, ale da si na seba tie hnusne prepotene veci a potom to tak vyzera. hmm, my sme sa tiez nekupali kazdy den ked sme boli deti co si ja pamata, ale mna to chytilo samu niekedy na zakladke a odvtedy ma to drzi. neznasam smradlavych ludi a je jedno ci od potu, mocu, alebo smrad z inych otvorov :)) a fakt cest zenskym lekarom, lekarkam a sestrickam.
miloš, stojim si za tym.. ae ide o to, ze pravdupovediac nepoznas mojho chlapca a on by to nepochopil..len toho som sa zlakla..lebo nepotrebujem aby sme mali starosti pre nic... lebo toto podla mna fakt nic nebolo..
pohorsena..co chces povedat tym,ze ucis na vysokej skole?aj nevadin muz je ucitel a je humusak ako ona