kolegyna mala uraz, musela som s nou ist k lekarovi a potom ju zaviezt do jej bytu. zije sama. pri vstupe do bytu ma oblial studeny pot: taky strasny neporiadok a spinu som v zivote nevidela. nemozem pochopit, ako moze niekto zit v takom bordeli. kupelna, kuchyna a wc - to si nedokazete predstavit. pracujem v banke a kolegyna ma pomerne vysoke postavenie. dba o seba a posobi dojmom elegantnej a upravenej zeny. to, ako vyzera jej byt, mi k nej vobec nepasuje. nie je to kratkodoby neporiadok, je to spina a hnus. na tejto adrese byva uz niekolko rokov. vzdy dbala o to, aby za nijakych okolnosti sa nikto z kolegov nedostal do jej bytu, teraz sa to nedalo obist. poznate niekto takyto pripad? je vobec mozne, aby dospela zena takto existovala? nie je to nejaka porucha?
neporiadok v byte
neviem,ci ste videli na ORF relaciu o takychto"ludoch",vacsinou to boli stari ludia,co vyberaju kontiky a smetiska,skladky,ale ze toto robia aj mladsi??????to teda nechapem.Myslim si ,ze ide ozaj o chorobu,lebo nikto zdravi- nemoze byt lahostajny na to,co ma okolo seba.To co tu spominate je uz uchylka,ale je to smutne.Dnes,ked v telke stale ukazuju nasich tiez obcanov a sme z toho zhrozeny a pritom niektori maju cistejsie doma ako spominana dama,alebo damy?Inak som rada,ze ste otvorili tuto temu,aspon viem,ze robim dobre,ked tych mojich doma upratovanim "otravujem"dam im toto precitat-prosim piste.
juju ja som zase opačný prípad, bytík musí byť tip top 24 hodín denne, každý deň utieram prah, vysávam, utriem podlahu,... ak to neurobím ,podvedome cítim, že byt je "akokeby"špinavý, ak aj príde nečakaná návšteva nestačí sa diviť, ako mám vyblískaný byt
" kolegyňa " ja sa opýtam, nebojíš sa že ona alebo niekto z tvojej ráce číta túto stranku a tvoju tému? a rozmýšľam ešte o ake moderátorke je reč. poznám len jednu rozvedenú so spevákom. iniciály S.M. je to ona?
ze humus, toto co popisujes predsa nemoze byt z tejto planety!!! to je nad vsetku pesimisticku fantaziu aku som mal.
take ze...suflik na vsetko kde obcas najdes aj rozkladajuce sa potraviny...handra na riady ktorou chytas aj hrnce, utieras si tam mastne ruky a potom do toho utieras umyty riad...umyty asi tak ze otvoris pribornik a tam na polke priborov prisusene zvysky jedal, zvysna polka len mastna...v kupelni pohar na pouzite tampony, tycinky do usi, spaky(lebo v kupelni sa fajci), a chlpy...nikdy neumyty sporak ci linka...vsade kopy spinaveho satstva...skrine nahadzane vecami hlava nehlava...o prachu a mastnote vsade skoda hovorit...pouzite tampony polozene na pracke a nikdy neumyte umyvadlo...vysavanie raz za mesiac a smeti vyhadzovat len ked sa neda dostat cez ne do kuchyne...a to je len spicka ladovca
no,dozvedam sa,ze co dokaze urobit moja dcera vo svojej izbe je len slaby odvar z tu napisaneho.Roky sa s nou preto hadam.Vraj su dolezitejsie veci,ako poriadok a ona ho ma vraj pracovny.[3 tyzdne hodene ponozky,tangace..pod postelou]ach jaaaj..
teraz budem hnusná, ale nedá mi toto nespomenúť. nebudem písať meno, lebo to by bolo naozaj neetické. osoba, o ktorej idem písať je veľmi známa moderátorka. keď sa na ňu pozriete, vyzerá ako tá najčistotnejšia kultivovaná žena. vyzerá mladšia ako v skutočnosti je, teda - aspoň na obrazovke. ako také dievčatko. jej bývalý manžel je známy slovenský spevák. bývala som s ňou kedysi na vysokoškolskom internáte. nedokážete si ani len predstaviť ten hnoj okolo nej. špinavé nohavičky si dávala pod hlavu a neraz tam mala - pod vankúšom - aj použité vložky. verte, že si nevymýšľam. takú špinavú bordelárku už verím že nikdy v živote nestretnem. ani bezdomovci nemôžu mať taký neporiadok ako mala okolo seba ona. v časoch našich štúdií už chodila so svojim neskorším mužom. on mal jednoizbový byt. tak sa tam nasťahovala. keď nás prišla navštíviť, chválila sa tým, že XY sa vrátil zo "šnúry" po slovensku, otvoril dvere svojho bytu a povedal jej: zlatko, ja teraz na pár hodín odídem. prosím ťa, pokús sa to tu urobiť tak, aby sa sem dalo vkročiť." podľa nej to bolo vtipné. neskôr sa presťahovala do domu a vybavila si upratovačku. odvtedy už sama poriadok neudržiava, ale neraz som počula jej vyjadrenie, že nepatrí k tým bláznivým ženám, ktoré to pred sviatkami preháňajú s poriadkom. jej domácnosť si ani bez upratovačky nedokážem predstaviť. určite by to u nej vyzeralo tak, ako tu niektorí popisujete. a verte, pri pohľade na ňu by to nikto nepovedal. nesmierne afektuje a tvári sa ako niečo mimoriadne a fajnové. nedávno som ju videla v jednej relácii kde sa rozprávala s gynekológom. to však nebol rozhovor moderátorky s hosťom, ale smiešne koketovanie. možno si pomyslíte, že jej závidím. verte mi, absolútne to nie je možné. poznám ju natoľko intímne, že by som jej nemohla závidieť, ani keby bola tá najuznávanejšia osoba na celom svete. píšem tu o tom len preto, že to naozaj v živote tak chodí, že ľudí nespoznáte na ulici ani v práci, ale len keď s nimi žijete. a humusáci nie sú výnimka.
Nooo, umelci sú bohémi a nepovažujú za podstatné venovať pozornosť niečomu takému ako je upratovanie. Poznám veľa ludí na vyskokých postoch,umelcov, vedcov a by ste sa čudovali ako žijú.
Moja mama je umelkina- maliarka a tiez som uz nevydrzala doma v tom bordeli a humuse. Otec a brat su taki isti. Ked som byvala doma, mohla som po nich 24 hodin denne upratovat. Len zizali ako tam je cisto, ale ze by si vstupili do svedomia a trochu tu cistotu udrziavali, to nie. Pravidelne ked som vylestila podlahu, brat dosiel opity domov aj s kamaratmi, plno blata podonasali z vonku, prevratili kuchynu hore nohami. Otec ten sa pre istotu vobec nevyzuva, do spalne chodi obuty a pod kobercom ma vzdy plno blata. Zachod je permanentne osraty ako v takom gete. Pracka vyzera ako obluvana, umyvadlo to iste. Na dvore je taka spina a bordel, ze 10 vlkov by sa tam schovalo za burinu. Vsade su porozkladane veci, ked im to poukladam a roztriedim, o par dni tam najdem to iste. Od brata z izby tiahne taky smrad na chodbu, ze ma napina po kazdom ked tade prejdem, ako keby tam zdochliny mal. V obyvacne moji rodicia maju vsade stare noviny, este aj sedia na novinach. No nehanbili by ste sa niekoho priviest do takehoto domu?? Napriek tomu mamu mam rada, no otca neznasam, je to humusak. Je mi luto ze mam takuto rodinu, trpim tym uz od detstva, my nemame ani kulturu stravovania, kazdy zerie vo svojej izbe. Dnes byvam s manzelom a mame pekne cistucko a nejdem sa pretrhnut od roboty, proste kontinualne dodrziavam cistotu.
zase to je len o vychove...nas mama od malicka pucovala s kazdym neporiadkom tak si upratujeme po sebe a zda sa nam to prirodzene. myslela som ze to tak funguje vsade ale bohuzial...