kolegyna mala uraz, musela som s nou ist k lekarovi a potom ju zaviezt do jej bytu. zije sama. pri vstupe do bytu ma oblial studeny pot: taky strasny neporiadok a spinu som v zivote nevidela. nemozem pochopit, ako moze niekto zit v takom bordeli. kupelna, kuchyna a wc - to si nedokazete predstavit. pracujem v banke a kolegyna ma pomerne vysoke postavenie. dba o seba a posobi dojmom elegantnej a upravenej zeny. to, ako vyzera jej byt, mi k nej vobec nepasuje. nie je to kratkodoby neporiadok, je to spina a hnus. na tejto adrese byva uz niekolko rokov. vzdy dbala o to, aby za nijakych okolnosti sa nikto z kolegov nedostal do jej bytu, teraz sa to nedalo obist. poznate niekto takyto pripad? je vobec mozne, aby dospela zena takto existovala? nie je to nejaka porucha?
neporiadok v byte
ludia, nasiel som tu temu "hygiena klitorisu". no to je des co tam pisu!
tinka228, presne ako pises by to asi malo byt. mat cisto, ale obcas moze byt niekde nieco pohodene. taky byt urcite vyzera lepsie ako taky, kde je vsetko na svojom mieste ale zaprasene.
ma 23
no fakt hrúza to tu čítať. My máme v domácnosti s manželom často konflikt o tom, že on preferuje poriadok "na oko" a ja zase nemusím mať tip top vyukladané všetko na svojom mieste, ale som skôr za čistotu ako takú (utretý prach, povysávané, čistá sanita,...) Môjmu mužovi stačí ak je na pohľad všetko ako má byť. A veľmi na tom bazíruje. Niekedy mi pripomína Monka až na to, že ten okrem poriadku musel mať doma sterilne čisto:-)).
Ja byt jeho matka, uz davno ho vyhodim, alebo nasilu prevychovam. Ale mama ho rozmaznala, tak ho ma mat takeho aky je. Nikdy by ho nevyhodila. Ked jej to navrhnem, tak mi odpovie, ze raz aj ja budem mat deti a uvidim.
a kolko ma ten tvoj brat rokov? ak je dospely, mozete ho vyhodit z bytu.
A vodi si tam kamaratov... to je ine kafe, ze??
Moj brat ma taky humus v izbe, ze s mamou sa bojime do nej vstupit, ze ci nas nieco nenapadne, nejake zviera. Obcas sa stava, ze my v kuchyni uz nemame z coho jest, lebo vsetok riad, taniere lyzice, vidlicky su u neho v izbe. Zbiera sa to tam aj mesiac. Ma tam aj zhnite zvysky jedal, klobasu v sufliku a tak.. Potom mama nakupi radsej novy riad a zase pomali mizne. Sme z neho na mervy. Najhorsie je ze sa hanbi, tak si pre istotu zacal izbu zamykat a my nemame z coho jest :-(
Aj s ciganmi je to vselijak, niektori maju upratane,ini smrdia rybacinou po celej ulici. Na osadach nemaju zdroj pitnej vody, tak kolacikom by som sa ani ja neponukla :-)
s tymi ciganmi je to fakt. sice ich muzi chlastaju a nechodia do prace, ale doma maju cisto. bola som na navsteve v par ciganskych rodinach a velmi som bola prekvapena ako mali cisto. priznam sa, ze aj tak som sa bala si tam zobrat jedlo ked ma ponukali, lebo clovek toho pocuva v mediach ake nakazy prenasaju. ale vlastne ked tak nad tym rozmyslam ani sa nebolo coho obavat. zase ale na druhej strane okolo domov mali bordel. v domoch upratane, ale chodniky pri domoch osrate. ale tieto celebritky maju ako citam taku spinu aj priamo v bytoch.