Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neporiadok v byte

Príspevok v téme: neporiadok v byte
kolegyna

kolegyna mala uraz, musela som s nou ist k lekarovi a potom ju zaviezt do jej bytu. zije sama. pri vstupe do bytu ma oblial studeny pot: taky strasny neporiadok a spinu som v zivote nevidela. nemozem pochopit, ako moze niekto zit v takom bordeli. kupelna, kuchyna a wc - to si nedokazete predstavit. pracujem v banke a kolegyna ma pomerne vysoke postavenie. dba o seba a posobi dojmom elegantnej a upravenej zeny. to, ako vyzera jej byt, mi k nej vobec nepasuje. nie je to kratkodoby neporiadok, je to spina a hnus. na tejto adrese byva uz niekolko rokov. vzdy dbala o to, aby za nijakych okolnosti sa nikto z kolegov nedostal do jej bytu, teraz sa to nedalo obist. poznate niekto takyto pripad? je vobec mozne, aby dospela zena takto existovala? nie je to nejaka porucha?

palominoo

Ano, je to psychicka porucha to prehnane bordelarstvo. Moj manzel do dnesneho dna nevie zabudnut na byt jedneho velmi slavneho americkeho rezisera, ktoreho mal moznost navstivit v New Yorku. Vraj to bolo priserne, roky rokuce v tom byte neupratoval. Brrrr.

dementna

no ved to je prave to, ze by to na nu clovek nepovedal. ale bol to des, to si neviete predstavit. inu taku som uz potom nezazila.

kamilka

no tak už som prišla na to , koho myslíte, :-)), tak to by som na ňu teda nepovedala, zrejme kôli tomu sa s ňou manžel rozviedol

dementna

baby z intraku, nezacina sa nahodou meno niektorej z vas (krstne meno) na "S"? nemusite tu samozrejme pisat svoje prave meno, je to tu anonymne. len tak zo zvedavosti sa pytam. aby som sa lepsie zorientovala.

dementna

no nestacim sa divit!!! len som tak nakukla na tuto temu a co tu nevidim! ved sme tu vlastne kolki jedna vekova kategoria. tak na tom intraku som byvala veru aj ja. aj ked nie so spominanou "damickou" o ktorej som samozrejme okamzite vedela - o koho sa jedna, ale naozaj sa na intraku o tom dost hovorilo co je to za spinduru. toto si kolegyna napisala uplne trefne ze vyzera na pohlad ako zo skatulky. ale ja som poznala este jedneho podobneho cloveka: muzovho kamarata. ten tiez bol vzdy v obleku a vylesteny, ale prist k nemu do bytu bol zazitok na cely zivot. zil sam, bol rozvedeny a v byte okrem inych zivocichov plno svabov. neviem, ci este zije - mozno ho tie svaby uz zozrali.

smradecek

Kamilka aj ja mam rada pekne okolo seba,ale netreba to prehanat,nezijeme preto aby sme stale upratovali,ale upratujeme preto ,aby sme pekne zili,zalezi kolko ludi zije v byte,niekedy je to boj s veternymi mlynmi.

orgi

Vsetko je to o navykoch z detstva. Ale tiez o povahe daneho cloveka. Na nas so sestrou boli odjakziva rodicia prisni.Ja si poriadok udrziavam a sestra ma v izbe bordel a nevyvetrane...ako v tanku. Darmo po nej mama hulaka:D sestra sa zatne a uprace si tam poriadne tak raz za mesiac.

intracka ma pravdu

Moja mama bola kamaratka intrackinej spolubyvajucej moderatorky. Teraz som sa jej pytala na to, ci bola ta osoba taka bordelarka a ona ze ANO!:DD ze tym bola znama a ze vsetky baby co s nou byvali trpeli.